Επιλογή Σελίδας

Η ΑΕΚ συνεχίζει ακάθεκτη τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Η υπόθεση του Ολιβιέ Εντσάμ, που όπως η τελειωμένη του Τσίτσαν Στάνκοβιτς και η σχεδόν δεδομένη του Γιώργου Τζαβέλλα ήρθαν στο φως μέσα από τα ρεπορτάζ.

Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου αποκάλυψε ακόμη ένα όνομα. Συγκεκριμένα, ένας απ’ τους παίκτες που απασχολούν και συζητιούνται στην Ένωση είναι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

“Ξέρω ότι έχει συζητηθεί και ότι αρέσει στην ΑΕΚ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Δεν έχει κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή, δεν υπάρχει επαφή, ούτε απόφαση ότι η ΑΕΚ θα τον αποκτήσει. Είναι ένα απ’ τα ονόματα που συζητιούνται. Έχει αρκετούς τραυματισμούς και γι’ αυτό υπάρχει προβληματισμός.

Έχει κάνει γεμάτη σεζόν, δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί στην πορεία. Είναι υποψήφιος, αν η ΑΕΚ αποφασίσει αν πάρει κι άλλο στόπερ” δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.