Επιλογή Σελίδας

Ο Αλμωπός Αριδαίας έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου για την 19η αγωνιστική της Super League 2, με τον Χρήστο Ρόβα να σκοράρει στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης και να κρατάει όρθια την ομάδα του.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Αμαραντίδη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν μετά από σέντρα του Ενομό ο παίκτης του Απόλλωνα Πόντου έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση και κατάφεραν λίγο πριν το φινάλε του αγώνα να πάρουν τον πόντο. Ο Ρόβας εκτέλεσε το πέναλτι που έκανε ο Πάτι στον Γιοκούδη, ο Πίτκας απέκρουσε, όμως ο φορ του Αλμωπού πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα του.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Μαλουμαντσοκό, Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Παπαϊωάννου, Λουφάκης (46′ Φράγκος (82′ Ιντζίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Παϊτέρης, Γιαλαμούδης (66′ Πρίκας), Ζαχαρός, Κέρθι (46′ Γιουκούδης), Σουλιώτης, Ασλαμπάλογλου, Πέττας, Ρόβας, Σέχου, Κολλαράς, Αδαμίδης (46′ Παρασκευάς).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This