Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς επικράτησε με 75-68 επί του Πιερικού Αρχέλαου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για τη 2η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο νεοφώτιστων της ΕΚΑΣΚΕΜ, ΚουΠα και Πιερικός Αρχέλαος μας προσέφεραν μία επανάληψη των περσινών αναμετρήσεών τους, δίνοντάς μας άλλον έναν αμφίρροπο αγώνα με νικήτρια και πάλι την ομάδα του Κιλκίς και πάλι στο φινάλε και πλέον μετρά πέντε συνεχόμενες νίκες στους ισάριθμους τελευταίους αγώνες τους. Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη στην ιστορία της ΚουΠα στις εθνικές κατηγορίες, ενώ στον αντίποδα ο Πιερικός Αρχέλαος μετρά δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Καλύτερα μπήκε στην αναμέτρηση ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος κατάφερε σε ένα κλειστό ματς να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση και να προηγηθεί με 13-19 στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου.

Ισορροπημένο ήταν το δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με το φιλοξενούμενο να πηγαίνει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας προβάδισμα τριών πόντων (35-38).

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τρίτου δεκαλέπτου, στην ολοκλήρωση του οποίου η ομάδα της Κατερίνης παρέμεινε σε θέση οδηγού με το σκορ στο 50-52.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ΚουΠα Κιλκίς κατάφερε να πάρει στα χέρια της τα ηνία του αγώνα και να φτάσει στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα με το τελικό 75-68.

Διαιτητές: Βασιλόπουλος, Αναστασιάδης Γ.

Δεκάλεπτα: 13-19, 35-38, 50-52, 75-68.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Ακριτίδης 5, Πιπερτζής 1, Θεοδωράκος 14 (3), Παπαδόπουλος Σ. 20 (3), Ημερίδης 17 (3), Φιλιππίδης 5 (1), Μιροσάβιτς, Σιδηρόπουλος, Ποζίδης, Παπαδόπουλος Ν., Μέλλιος, Μανούσος 13 (1).

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Ευγενειάδης): Λιόλιος 2, Γκογκίδης 16 (4), Γαλανός, Τζιοβάρας 7 (1), Ροδοστόγλου 21 (5), Τερζόπουλος 2, Κοντσές 14 (2), Τσιόγκας 6, Πολυχρόνης, Φανούλης, Βουλγαράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This