Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς επικράτησε με 61-52 των Αετών Βέροιας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για τη 15η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Η ΚουΠα Κιλκίς ήταν καυτή στο πρώτο δεκάλεπτο όπου σημείωσε είκοσι έναν πόντους, απροσπέλαστη στο δεύτερο όπου δέχθηκε μόλις πέντε με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με προβάδισμα είκοσι έναν πόντων, διαφορά η οποία αποδείχθηκε υπεραρκετή για να της χαρίσει τη νίκη η οποία τη διατήρησε στην ζώνη των play off και στην έκτη θέση.

Οι Αετοί Βέροιας ισορρόπησαν το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μειώσουν τη διαφορά, πράγμα που το κατάφεραν στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν ωστόσο όλα είχαν κριθεί και δεν υπήρχε χρόνος να επιστρέψουν στη διεκδίκηση της νίκης. Παρόλα αυτά η ήττα της ομάδας της Βέροιας δεν της στοίχισε και απώλεια θέσης καθώς παρέμειναν στην τέταρτη, με τη διαφορά ωστόσο από τον έβδομο Πιερικό Αρχέλαο να μειώνεται στις δύο νίκες.

Διαιτητές: Κοντογιάννης, Κλεπουσνιώτου, Δώνης.

Δεκάλεπτα: 21-11, 37-16, 52-30, 61-52.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Θεοδωράκος 9 (3), Μανούσος 16, Παπαδόπουλος Σ. 8 (1), Ακριτίδης 6, Παπαδόπουλος Ι., Μακούλης 10 (1), Καρυπίδης 8 (2), Γιαμπατζίδης 2, Πιπερτζής 2.

ΚΣ Αετοί Βέροιας (Αλμπάνης): Δαχρέτζης 7 (1), Μπρουκς 12, Σαχμπατιάν 2, Παπαδόπουλος, Νικάι, Ιωσηφίδης 3, Μητακίδης 7, Κούντας 7, Γάτσος 2, Κόκκινος 8, Σαζακλίδης 4.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This