Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς επικράτησε με 84-77 του Ολύμπου, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για τη 10η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η ΚουΠα Κιλκίς χάρη σε ένα πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο, ολοκλήρωσε νικηφόρα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο (την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό) και ταυτόχρονα εξασφάλισε την παρουσία της στην προνομιούχο πρώτη τετράδα στα μισά του δρόμου της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος με έξι νίκες και τέσσερις ήττες. Στον αντίποδα, ο Όλυμπος με πέντε νίκες και τέσσερις ήττες βρίσκεται στο πέμπτο σκαλοπάτι του βαθμολογικού πίνακα.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και την ΚουΠα Κιλκίς να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 20-19.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκαλέπτου, με τον Όλυμπο να είναι αυτός που βρήκε τις περισσότερες λύσεις στην επίθεση και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου έχοντας προβάδισμα τριών πόντων (40-43).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό στο οποίο η γηπεδούχος έθεσε τις βάσεις για τη νίκη, καθώς επέτρεψε στην ομάδα του Ελευθερίου Κορδελιού να σημείωσε μόλις οκτώ πόντους, εκμεταλλεύτηκε την αμυντική του λειτουργία και επιθετικά με αποτέλεσμα να σημειώσει είκοσι πόντους και να προηγηθεί με 60-51.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Νίκου Θεοδωράκου διαχειρίστηκαν τον προβάδισμά τους κι έφτασαν στη νίκη με το τελικό 84-77.

Διαιτητές: Ισιγώνης, Τοπαλίδης.

Δεκάλεπτα: 20-19, 40-43, 60-51, 84-77.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Παπαδόπουλος Σ. 21 (3), Ημερίδης 12 (1), Μέλλιος, Μιροσάβιτς 7 (1), Πιπερτζής, Θεοδωράκος 15 (3), Φιλιππίδης 2, Ακριτίδης 5, Μανούσος 22 (1).

ΑΣ Όλυμπος ΕΚΕ (Χαρτόπουλος): Γκιφόπουλος 4, Κοκονέσης, Ταβλαρίδης 5 (1), Πυδαράκης 8, Μαυρίδης 19 (2), Μυλωνίδης 10 (1), Γκαβέζος 5 (1), Χαλάτσης 10 (1), Μπάρδας 14 (1), Κατριβάνος 2.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This