Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς ηττήθηκε με 59-76 από την Καστοριά, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για τη 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Παρά το γεγονός ότι η Καστοριά είχε το προβάδισμα από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά, η ΚουΠα παρέμεινε εντός παιχνιδιού μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, ωστόσο η δυστοκία στην τελευταία περίοδο δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για την ομάδα του Κιλκίς, η οποία παραμένει στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο νίκες πίσω από τον έκτο Πιερικό Αρχέλαο, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν για την αυλαία της κανονικής περιόδου.

Αντίθετα, η Καστοριά έφτασε τις δεκατέσσερις νίκες και πλέον είναι μόνη δεύτερη στη βαθμολογία, μία νίκη μπροστά από Αετούς Βέροιας και Τρίκαλα, στη μάχη για την απευθείας πρόκριση στη β’ φάση των play off.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και την Καστοριά να προηγείται στην ολοκλήρωσή του με 16-17.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του δεύτερου δεκάλεπτου, με τη φιλοξενούμενη να βρίσκει περισσότερες λύσεις στην επίθεση, με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ, το οποίο διαμορφώθηκε σε 31-38 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το τρίτο δεκάλεπτο, με τη γηπεδούχο να πετυχαίνει δεκαεπτά πόντους, τους παίκτες του Μπάμπη Καραταγλίδη δεκαεννέα και η περίοδος ολοκληρώθηκε με 48-56.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Κιλκίς περιορίστηκε στους έντεκα πόντους, με την Καστοριά να ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς και να επικρατεί με το τελικό 59-76.

Διαιτητές: Παπαγερίδης, Κανελλίδης, Κουρόγλου.

Δεκάλεπτα: 16-17, 31-38, 48-56, 59-76.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Θεοδωράκος 5 (1), Μανούσος 12, Παπαδόπουλος Σ. 15 (2), Ασιγκίδης 5, Γιαμπατζίδης, Μακούλης 4 (1), Πιπερτζής 12 (2), Παπαδόπουλος Ι. 2, Κολεσιώτης, Θεογιάννης 2, Πουλτσάκης 2.

ΑΣ Καστοριάς (Καραταγλίδης): Μπέγος 14 (4), Τερσενίδης 3, Δατσιάδης 18 (1), Σαρρής 17 (1), Χότζα 16 (1), Παντελίδης 8, Πιπερόπουλος, Παπαδημητρίου, Κορομπίλιας, Στεφανής, Ντόντης, Μαυροδήμος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This