Επιλογή Σελίδας

Η ΚουΠα Κιλκίς ηττήθηκε με 59-79 από τα Τρίκαλα, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κιλκίς, σε αγώνα για την 21η αγωνιστική του 4ου ομίλου της National League 2.

Ένα κακό δεκάλεπτο, πιο συγκεκριμένα το δεύτερο, ήταν αυτό που οδήγησε την ΚουΠα στην έκτη συνεχόμενή της ήττα έθεσε και μαθηματικά την ομάδα του Κιλκίς εκτός play off. Πλέον η ΚουΠα καλείται να αγωνιστεί για την παραμονή της στα play out, όπου θα αντιμετωπίσει είτε το Άργος Ορεστικό είτε τον Ολυμπιακό Βόλου, με την σειρά να κρίνεται στις δύο νίκες.

Τα Τρίκαλα με την πλευρά τους, εκμεταλλεύτηκαν την ήττα της Καστοριάς στο Άργος Ορεστικό και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση που οδηγεί στη β’ φάση των play off, ωστόσο όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική καθώς τόσο η Καστοριά, όσο και ο Αλμυρός που βρίσκονται στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα, βρίσκονται σε τριπλή ισοβαθμία με τριάντα έξι βαθμούς. 

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα παραγωγικές και τα Τρίκαλα να προηγούνται στην ολοκλήρωσή του με 19-23.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να σκοράρουν με την ίδια συνέπεια, όχι όμως και η ΚουΠα, με αποτέλεσμα η ομάδα των Τρικάλων να ξεφύγει στο σκορ και να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ της 30-46.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η γηπεδούχος ισορρόπησε ξανά το παιχνίδι, σημείωσε δεκατέσσερις πόντους, δέχθηκε δεκαπέντε και το σκορ διαμορφώθηκε σε 44-61.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τέταρτου δεκαλέπτου, με τους παίκτες του Βασίλη Κρομμύδα να φτάνουν στη νίκη με το τελικό 59-79.

Διαιτητές: Κοϊμτζόγλου, Σκρίνος, Δώνης.

Δεκάλεπτα: 19-23, 30-46, 44-61, 59-79.

ΑΠΣ ΚουΠα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Θεοδωράκος 11 (2), Παπαδόπουλος Σ. 16 (1),  Μακούλης 12 (2), Μανούσος 9 (1), Καρυπίδης, Ποζίδης, Πιπερτζής 5 (1), Κολεσιώτης, Ασιγκίδης 4, Γιαμπατζίδης 2, Παπαδόπουλος Ι.

ΑΟ Τρίκαλα (Κρομμύδας): Ψύρρας 17 (4), Σούλκο 7, Δέσπος 11,  Μοσχόπουλος 6, Κακαβούλας 9 (1), Ταμ Τζοελ 7, Γκαντιας 7, Λεπενιώτης 11 (1), Αργύρης 4, Ευαγγελακόπουλος, Στεργιούλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This