Επιλογή Σελίδας

Ο έμπειρος μέσος του Αιγινιακού, Σίμος Παπαδόπουλος, που αποκτήθηκε τον περυσινό Σεπτέμβριο και ήταν από τους συντελεστές της πολύ καλής παρουσίας της αιγινιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, δεν πρόκειται πλέον να ξαναφορέσει τη φανέλα των κυανολεύκων.

Οι δύο πλευρές παρότι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ανανέωσαν την συνεργασία τους, εν τούτοις δεν πορευθούν μαζί από δω και στο εξής.

Ο Σίμος Παπαδόπουλος για επαγγελματικούς λόγους, δεν συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ομάδας του Αιγινίου και το “συναινετικό διαζύγιο”, ήταν αναπόφευκτο.

Το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον Σίμο Παπαδόπουλο για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του.

Από τη δική του σκοπιά ο απερχόμενος άσσος εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας εύχεται τα καλύτερα στον Αιγινιακό.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει «Ένας περυσινός χρόνος με ανάμικτα συναισθήματα από χαρές κι λύπες και ένα νέο φετινό ξεκίνημα έφτασαν στο τέλος τους. Επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στον Αιγινιακό. Εύχομαι ολόψυχα στην ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει».

IMG-ca337257ec15946f8acb6607c1a06d87-V(1)

Ο Σίμος Παπαδόπουλος (δεξιά) μαζί με τον συμπαίκτη του Νίκο Σαββίδη (αριστερά) και το Διοικητικό στέλεχος Κώστα Φιρινίδη

IMG-082ad7fe2676d54f6e348cd02647d406-V

Ο Αιγινιακός σε παλαιότερη εμφάνιση του, διακρίνεται ο Σίμος Παπαδόπουλος καθήμενος δεύτερος από δεξιά

Pin It on Pinterest

Shares
Share This