Επιλογή Σελίδας

Χώρισαν οι δρόμοι της ΠΑΕ Λεβαδειακός με τον Γιώργο Ζησόπουλο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τα τελευταία δύο χρόνια βρισκόταν στη θέση του διευθυντή ποδοσφαιρικού τμήματος της βοιωτικής ομάδας και σήμερα έγινε γνωστό ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους.

Παράλληλα, οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν τον αντικαταστάτη του που είναι ο Τάσος Παστός. Ο Τάσος Παστός είναι γνωστός στους φιλάθλους της Κατερίνης από το πέρασμά του από τον Πιερικό την ποδοσφαιρική σεζόν 2009-2010.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΛΕβαδειακός για την αποχώρηση Ζησόπουλου και την πρόσληψη Παστού:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι ο Τάσος Παστός αναλαμβάνει νέος υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Τάσος αποτελεί μία σπουδαία μορφή στην ιστορία της ομάδας μας, στην οποία αγωνίστηκε για οχτώ χρόνια, φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας υπηρέτησε τον Λεβαδειακό και από άλλα πόστα, τόσο ως γενικός αρχηγός, όσο και και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Τάσο, καλώς επέστρεψες στο «σπίτι» σου!

Ο Γιώργος Ζησόπουλος αποχωρεί από τον Λεβαδειακό για προσωπικούς λόγους.

Ο Γιώργος υπηρέτησε με απαράμιλλο ήθος τον Λεβαδειακό, τόσο ως ποδοσφαιριστής, σε τρεις διαφορετικές θητείες, όσο κι από ένα διαφορετικό πόστο τα τελευταία χρόνια.

Η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον. Η ΠΑΕ Λεβαδειακός του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.