Επιλογή Σελίδας

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχτηκε την αίτηση του ποδοσφαιριστή Δήμου Κόκα. Επέβαλε και ενεργοποίησε σε βάρος της Παναχαϊκής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή του ποσού των €2.092,81, νομιμοτόκως πλέον της επιδικασθείσας δικαστικής δαπάνης ποσού €300,00, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ;o 236/2023 τελεσίδικης απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα για κάθε επίσημο αγώνα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει κατά την αγωνιστική περίοδο 2023-2024, εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση του ποδοσφαιριστή Vance Sikov κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Μορφωτικός Γυμναστικός Σύλλογος Καλαμαριάς ο Απόλλων και τον διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση του ποδοσφαιριστή Ronaldo Guiaro κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Αθλητικό Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Άρης και το διακριτικό τίτλο ΠΑΕ Άρης.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση του ποδοσφαιριστή Αναστασίου Τριανταφύλλου κατά της ποδοσφαιρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Γυμναστικός Σύλλογος Διαγόρας 1905 και το διακριτικό τίτλο ΠΑΕ ΓΣ Διαγόρας 1905.

Απέρριψε κατά πλειοψηφία την αίτηση – προσφυγή του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΣ Αίολος κατά της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Απέρριψε την αίτηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Σερρών κατά της α) Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών και β) Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών για την ακύρωση – εξαφάνιση απόφασής τους.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This