Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΓΑΣ Σβορώνου με τον ΑΟ Χανιώτης, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Τρίγλιας, ο ΓΑΣ Σβορώνου άνοιξε το σκορ με γκολ του Κυπαρίσση στο 37′, όμως οι Χαλκιδικιώτες ισοφάρισσαν χάρη σε τέρμα του Χατζηιγνατιάδη στο 44′.

Πλέον, ο ΓΑΣ Σβορώνου έχει 4 βαθμούς σε 2 αγώνες ενώ ο ΑΟ Χανιώτης πήρε τον πρώτο του βαθμό στον όμιλο (την πρώτη αγωνιστική είχε ρεπό).

Το “φιλμ” του αγώνα
16′ Πολύ δυνατό σουτ του Τροΐρη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στο πρόσωπο αμυντικού και κόπηκε, για να απομακρύνουν στη συνέχεια οι γηπεδούχοι.
18′ Καλή στιγμή για τον Σβορώνο με τους παίκτες του να βγαίνουν στην αντεπίθεση και τον Κυρτέγο να τροφοδοτεί τον Χατζηθεοδωρίδη ο οποίος μέσα από την περιοχή και αριστερά έκανε το συρτό σουτ που όμως κατέληξε χωρίς πρόβλημα στην αγκαλιά του Ταμπού.
29′ Ο Χατζηιγνατιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή του Σβορώνου, προσπάθησε να βρει χώρο για να σουτάρει, κλείστηκε αποτελεσματικά από τους αμυντικούς και τελικά έδωσε στον Λευκαρίτη που έκανε το σουτ το οποίο κατέληξε κόρνερ από παρέμβαση του Δημητρίου. Το κόρνερ πέρασε ανεκμετάλλευτο.
37′ Ανοίγει το σκορ ο Σβορώνος με τον Κυπαρίσση με κοντινό πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από συρτή σέντρα του Καραμανώλα από αριστερά και παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Ταμπού που βρήκε τη μπάλα.
38′ Σουτ του Κυρτέγου έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Ταμπού.
44′ Ισοφαρίζει ο ΑΟ Χανιώτης με τον Χατζηιγνατιάδη. Ο Μπέλος τον τροφοδότησε, αυτός μέσα και αριστερά στην περιοχή του Σβορώνου απέφυγε τον Παπατολίκα που επιχείρησε έξοδο και σε κενό τέρμα δε δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να κάνει το 1-1.
45’+3′ Μακρινό σουτ του Δημητρουλόπουλου, η μπάλα πολύ άουτ.

55′ Ο Καραμανώλας μέσα από την περιοχή και αριστερά επιχείρησε το συρτό σουτ, όμως η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δεξιού κάθετου δοκαριού του Ταμπού και κατέληξε άουτ.
66′ Ο Ν. Βούλγαρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά τελικά του βγήκε σαν… πάσα, η μπάλα κατέληξε στον Δημητρίου που αιφνιδιάστηκε και έτσι η κοντινή προβολή του έφυγε άουτ.
67′ Ο Λευκαρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας σε ευνοϊκή θέση μέσα στην περιοχή και δεξιά όμως οι αμυντικοί του Σβορώνου του μπλόκαραν το πεδίο, αυτός προσπάθησε να ξεμαρκαριστεί και επιχείρησε τελικά το σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Παπατολίκα.
71′ Σουτ του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή και αριστερά, μπλόκαρε ο Ταμπός.
75′ Σουτ Λευκαρίτη από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής, δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε ο Παπατολίκας.
76′ Σουτ του Κυπαρίσση μέσα από την περιοχή και δεξιά, έπειτα από πάσα του Μακράκη, η μπάλα έφυγε άουτ.
79′ Μακρινό σουτ του Κωτσιόπουλου, μπλόκαρε ο Ταμπός.
84′ Σουτ του Κυρτέγου μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
90’+1′ Σουτ του Γκαράτζια από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τομαράς με βηθούς τους Γκιόση και Καρακασίδη, της ΕΠΣ Θράκης.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Ρίντι (44′) και Δημητρουλόπουλος (48′).

ΑΟ Χανιώτης (Γιώργος Καδόπουλος): Ταμπός, Μπεγκλής, Ρίντι, Μπίμπα, Μπατακόιας, Πολυζωΐδης, Βασιλόπουλος (59′ Παυλίδης), Μπέλος, Σκέμπι, Λευκαρίτης (79′ Παχούμης), Χατζηιγνατιάδης.

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Βαρβούτης): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν. (75′ Μακράκης), Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Τροΐρης, Δημητρουλόπουλος (88′ Γκαράτζιας), Καραμανώλας (62′ Δελαβερίδης), Κυρτέγος, Κυπαρίσσης, Καρτσαμπάς (88′ Βούλγαρης Χ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This