Επιλογή Σελίδας

Στον 1ο μεγάλο τελικό για την παραμονή ο ΑΟ Τρίκαλα έμεινε ζωντανός. Οι κυανέρυθροι με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους επικράτησαν με 1-0 του Κιλελέρ με γκολ του Νίκου Σκόνδρα στο 73′.
Στο 9΄ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ από το Νίκο Σκόνδρα και στο 29΄ μετά από κόρνερ του Γεωργάκη και την κεφαλιά του Γιάννη Σκόνδρα, η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 39΄ο Μαγκούτης το σουτ απέκρουσε την μπάλα ο Μισυρλής και στην εκπνοή του ημιχρόνου απείλησε το Κιλελέρ αλλά ο Γεωργάκης έδιωξε την μπάλα σχεδόν πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη, ο ΑΟΤ έψαξε το γκολ, ο Νίκος Σκόνδρας στο 50΄ σούταρε άστοχα, ο Σαμαντάς σούταρε και αυτός στο 60΄ αλλά ο Αντωνίου με προβολή απομάκρυνε την μπάλα, στο 64΄ πάλι ο Σαμαντάς στην περιοχή πήγε να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα αλλά έπρεπε να γυρίσει στην περιοχή, στο 67΄ μεγάλη απόκρουση του Μισυρλή σε σουτ του Σαμαντά μέσα στην περιοχή και οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Αλτάνη στο 56΄.

Στο 73΄ ήρθε το γκολ της λύτρωσης , ο Ζαίμη σέντραρε στην καρδιά της άμυνας και ο Νίκος Σκόνδρας με γυριστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο νεαρός Αναγνώστου έσωσε τον ΑΟΤ στο 85΄ όταν ο Δοδοντσάκης με κεφαλιά εξ΄ επαφής πήγε για την ισοφάριση , αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟΤ με το ένα χέρι ενστικτωδώς έβγαλε την μπάλα κόρνερ.
Σουτ του Ελέζι στο 92΄ η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του ΑΟΤ και στην αντεπίθεση ο Αλεξίου πλησίασε το δεύτερο γκολ με ότι δυνάμεις είχε αλλά ο Μυσιρλής απέκρουσε την μπάλα σε κόρνερ.

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Αναγνώστου, Γεωργάκης, Μαλακασιώτης (65’ Βασιλείου), Γιάννης Σκόνδρας, Ιωάννου, Ζαϊμι (80’ Κατσαντώνης), Κωστόπουλος, Μαγκούτης (87’ Πατρώνης), Νίκος Σκόνδρας, Σαμαντάς (80’ Μπέκας), Αλεξίου

Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Αντωνίου, Δοδοντσάκης, Αλτάνης, Χατζησαββίδης (70’ Χασομέρης), Παπαγεωργίου (76’ Ελέζι), Κατσαμάγκας (76’ Βλησαρούλης), Βαγενάς (70’ Χατζής), Τζιάνης (63΄Κούκος)

Πηγή: Goal-trikala

Pin It on Pinterest

Shares
Share This