Επιλογή Σελίδας

Κάθε ματς είναι διαφορετικό στην Γ’ Εθνική και θέλει την προσοχή του. Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν την Πτολεμαϊδα με τον ενθουσιασμό του 1-4 μέσα στην Καστοριά αλλά τα παιχνίδι «στράβωσε» όταν βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ (στο 10’ με τον Νιλολλί).

Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν νωρίς με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Σκόνδρα στο 18’ αλλά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των παικτών του Βασίλη Καλογιάννη οι οποίοι χειροκροτήθηκαν πολλές φορές από την κερκίδα δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν και πίεσαν πάρα πολύ και έχασαν κλασσικές ευκαιρίες.

Ο Εορδαϊκός παρουσίασε μία καλοδουλεμένη ομάδα που έβγαινε σε κόντρα επιθέσεις με αξιώσεις και γενικά δυσκόλεψε αρκετά τα Τρίκαλα.\

Το ματς αποτελεί παρελθόν. Τα Τρίκαλα καλούνται να κρατήσουν τα καλά στοιχεία και να ανασυνταχτούν για το επόμενο παιχνίδι στην Κατερίνη κόντρα στον Σβορώνο την άλλη αγωνιστική.

Μπήκαν δυνατά στο ματς…

Τα Τρίκαλα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 3’ ο Νίκος Σκόνδρας πήρε την κάθετη μπαλιά από τον Ζαϊμι, μπήκε στην περιοχή και λίγο πριν πλασάρει ανατράπηκε από τον Πούλιο. Τα Τρίκαλα ζήτησαν πέναλτι αλλά ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση δεν έδωσε τίποτα….

Μπροστά στο σκορ ο Εορδαϊκός

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας πήρε κεφάλι στο σκορ στο 10’. Μετά από αυστηρό φάουλ που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, ο Μαρκόν εκτέλεσε για το κεφάλι του Νικολλί, ο Παπαδόπουλος δεν βγήκε και έτσι σχετικά εύκολα ο επιθετικός του Εορδαϊκού έκανε το 0-1.

Ισοφάριση με τον Νίκο Σκόνδρα

Στο 17’ ο Μπουκουβάλας βγήκε απέναντι από τον Δημητριάδη ο ο οποίος απέκρουσε το πλασέ του αλλά στην εξέλιξη της φάσης και σε σουτ που επιχείρησε ο Ζαϊμι η μπάλα βρήκε το χέρι αμυντικού. Ο διαιτητής αυτή τη φορά έδειξε την άσπρη βούλα και ο Νίκος Σκόνδρας στο 18’  ευστόχησε για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Φλύαρη υπεροχή

Τα Τρίκαλα είχαν στην συνέχεια μία φλύαρη υπεροχή χωρίς ωστόσο να βγάλουν καθαρή φάση για γκολ ενώ ο Εορδαϊκός ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του.

Πίεση από τα Τρίκαλα

Στο 78’ ωστόσο τα Τρίκαλα άγγιξαν το γκολ όταν ο Πατρώνης μετά από ασίστ του Κοντογεώργου από εξαιρετική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δημητριάδη. Δύο λεπτά αργότερα ο Νίκος Σκόνδρας από εξαιρετική θέση με χλιαρή κεφαλιά δεν δυσκόλεψε τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Λίγο αργότερα σουτ του  Βασιλείου ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από αμυντικό ενώ στο 88’ κεφαλιά του Γιάννη Σκόνδρα έφυγε άουτ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτριος Θεοχάρης με βοηθούς τους Κων/νο Τασιόπουλο και Δημήτριο Σακκά, άπαντες από την Μαγνησία. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ζαϊμι, Αλεξίου, Μπουκουβάλα, Κατσαντώνη, Γιάννη Σκόνδρα, Μαλάκο  του ΑΟΤ και  Νικολλί του Εορδαϊκού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Βασίλης Καλογιάννης): Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάννης Σκόνδρας, Μαλάκος, Ζαϊμι (70’ Πατρώνης), Κοντογεώργος (83’ Μαρούδας), Σαμαντάς (70’ Βασιλείου), Μπέκας, Νίκος Σκόνδρας, Κατσαντώνης, Αλεξίου

Εορδαϊκός (Νίκος Κατακαλίδης): Δημητριάδης, Παπανικολόπουλος, Κουναβάς, Πούλιος, Σωτηριάδης, Μπαλίτσας, Κοντογουλίδης (90’ Φασουλάκος), Μαρκόν (88’ Αιχμαλωτίδης), Ντερβίσι (83’ Χαϊτας), Μητσόπουλος (83’ Παπάς), Νικολλί (83’ Καλογιαννίδης)

Πηγή: Sportrikala

Pin It on Pinterest

Shares
Share This