Επιλογή Σελίδας

Με έναν βαθμό στις “αποσκευές” του που τον διατηρεί στην κορυφή αλλά έχοντας πλέον “συγκάτοικο” τη Νέα Αρτάκη, έφυγε από τα Τρίκαλα ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που έμεινε στο 0-0 με τον ΑΟ Τρίκαλα, στην αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε τους 56 βαθμούς όσους έχει πλέον και η Νέα Αρτάκη (τη δεδομένη στιγμή ο Εθνικός υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία καθώς κέρδισε στον αγώνα του α’ γύρου στο Νέο Κεραμιδί) ενώ έναν βαθμό πιο πίσω βρίσκεται ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Την ερχόμενη αγωνιστική, ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου υποδέχεται τον Αστέρα Σταυρού.

Το “φιλμ” του αγώνα
6′ Σουτ του Ν. Σκόνδρα έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.
10′ Κοντινό σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
11′ Σουτ του Παπαδόπουλου, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Τρικάλων.
36′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κρυεμάδι ο Κυριακίδης έπιασε την κεφαλιά που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου.
40′ Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε κόρνερ, κεφαλιά του Κρυεμάδι, η μπάλα πέρασε άουτ.
50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με τον Μεληκιώτη εξ επαφής να στέλνει τη μπάλα άουτ.
73′ Ο Σαμαντάς δέχθηκε την πάσα από τον Αλεξίου αλλά το σουτ του έφυγε άουτ.
84′ Μακρινό σουτ του Αλεξίου, έδιωξε σε κόρνερ ο Πατσιογεώργος.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν ο Σαμαντάς βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή του Εθνικού, ωστόσο ο διαιτητής Κοντογιώργος (ΕΠΣ Λάρισας) υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Βοηθοί του Κοντογιώργου ήταν οι επίσης Λαρισαίοι Νάκας και Στεργιακούλης.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Γεωργάκης Ι. Σκόνδρας και Σαμαντάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαδόπουλος, Σκόνδρας Ι., Κωστόπουλος (89′ Τζέλης), Γεωργάκης, Ζαΐμι, Ιωάννου, Μπραντίτσας (85′ Μαγκούτης), Μπέκας (46′ Σαμαντάς), Νίκος Σκόνδρας (90’+ Μαλακασιώτης), Κατσαντώνης, Αλεξίου.
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Κυριακίδης, Χατζής, Παπαδόπουλος (59′ Μουράτη), Ιντζόγλου (46′ Μεληκιώτης), Σεχολάρι, Κρυεμάδι (59′ Μετάι), Μηλιώτης (80′ Ζουκάν), Κλιγγόπουλος, Τουλίκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This