Επιλογή Σελίδας

Σε ένα ματς που είχε άγρια ομορφιά στο τέλος ο ΑΟ Τρίκαλα αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Σταυρού σε ένα ματς το οποίο θα μπορούσε και να το κερδίσει και να το χάσει.

Ο Αστέρας Σταυρού που εμφανίστηκε εξαιρετικά οργανωμένος και πειθαρχημένος αγωνιστικά έδωσε χώρο στα Τρίκαλα που στο ημίχρονο είχαν τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη ο ΑΟΤ έριξε τον ρυθμό του αλλά παρά ταύτα ήλεγχε την άμυνα του και είχε και μία ευκαιρία με τον Γιάννη Σκόνδρα να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο στο 76’ και στην πρώτη τους ουσιαστικά άξιας αναφοράς επίσκεψη στα καρέ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με δημιουργό τον Παρλάντζα και εκτελεστή τον Ροντρίγκεθ.

Τα Τρίκαλα μετά το γκολ έβγαλαν αντίδραση και αφού είχαν μία καλή ευκαιρία με τον Αλεξίου έφτασαν στο 87’ στην ισοφάριση με τον Πατρώνη. Το ματς στην συνέχεια έγινε ροντέο με τις δύο ομάδες να χάνουν από μία μεγάλη ευκαιρία!!!

Το καλό για τα Τρίκαλα είναι ότι πήραν έναν βαθμό που θα τους φανεί πολύτιμος για την συνέχεια γιατί η ήττα θα τους άφηνε κυρίως ψυχολογικά πίσω. Αν παίξουν όπως στα τελευταία λεπτά δεν θα έχουν πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος…

Με 3-5-2 ξεκίνησε ο Μπρισίμης

Με αλλαγές όπως αναμενόταν ξεκίνησε κόντρα στον Αστέρα Σταυρού στο ντεμπούτο του ο νέος προπονητής των Τρικάλων Βαγγέλης Μπρισίμης. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Παπαδόπουλος ενώ στην .άμυνα επέλεξε την τριάδα Ζαϊμι, Γιάννη Σκόνδρα, Ιωάννου.Στο ενισχυμένο κέντρο η πεντάδα ήταν Μπραντίτσας δεξιά, Τζέλης αριστερά, Γεωργάκης, Μπέκας, Βασιλείου πιο προωθημένος στην στην δεξιά πτέρυγα ενώ μπροστά ήταν ο Αλεξίου έχοντας στα αριστερά του τον Νίκο Σκόνδρα.

Ανούσια υπεροχή

Τα Τρίκαλα είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς να μπορούν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα ήρθε στο 16’ όταν μετά από κόρνερ του Σαφέτ ο προωθημένος Γιάννης Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 24’ ο Βασιλείου βρήκε τον Αλεξίου ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου όταν ο Νίκος Σκόνδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Γκολ για Αστέρα στην πρώτη του φάση!

Και στην επανάληψη είδαμε το ίδιο μονότονο μοτίβο με την διαφορά ότι ο Αστέρας ήταν πιο καλά οργανωμένος. Τα Τρίκαλα είχαν την πρώτη υποψία φάσης στο 75’ με κεφαλιά του Γιάννη Σκόνδρα που έφυγε άουτ αλλά αμέσως μετά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Παρλάντζας έκανε μία εντπωσιακή ενέργεια από τα δεξιά και έβγαλε ασίστ για τον Ροτρίγκεθ με τον ισπανό να μην αστοχεί προ κενής εστίας σημειώνοντας το 0-1!

Ισοφάριση με Πατρώνη

Τα Τρίκαλα αντέδρασαν και αφού  έχασαν σπουδαία ευκαιρία να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Τσάμης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ σουτ του Αλεξίου ισοφάρισαν τελικά στο 87’. Ο ήρωας της προηγούμενης φάσης Τσάμης μετά από εύκολα φαινομενικά χτύπημα φάουλ του Γεωργάκη, έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Πατρώνης που παραμόνευε με καφαλιά ισοφάρισε σε 1-1!!!

Το παιχνίδι στην συνέχεια είχε άγρια ομορφιά με τον Μαλισσόβα να χάνει απίστευτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις για τον Αστέρα Σταυρού και στο καπάκι ο Τσάμη να διώχνει σωτήρια προ του Πατρώνη!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαργαρίτης από την Κέρκυρα με βοηθούς τους συντοπίτες του Μιχαλά και Στεφανία Σάτκλιφ. Έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ιωάννου των Τρικάλων και Ακασού του Αστέρα Σταυρού

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Βαγγέλης Μπρισίμης): Παπαδόπουλος, Τζέλης (60’ Κατσαντώνης), Γιάννης Σκόνδρας, Γεωργάκης, Ζαϊμι (65’ Πατρώνης), Ιωάννου, Βασιλείου (60’ Κωστόπουλος), Μπραντίτσας, Μπέκας (72’ Μαλακασιώτης), Νίκος Σκόνδρας, Αλεξίου

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαλισσόβας, Αυγουστάτος, Ακασού, Λάππας, Παρλάντζας, Κακκάβας (10’ λ.τρ. Ροντρίγκεθ), Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης, Αλεξίου, Φράγκος (79’ Δρόσος)

Πηγή: Sporttrikala

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This