Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη Νέα Αρτάκη και τον Σβορώνο, για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Την ισοπαλία στην Εύβοια εκμεταλλεύτηκε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που ξέφυγε με 2 βαθμούς από τη Νέα Αρτάκη και 3 από τους Σβορωνιώτες, έξι “στροφές” πριν το φινάλε.

Για την ομάδα του Σβορώνου το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, καθώς έφυγε αήττητη από την έδρα ενός συνδεκδικητή της ανόδου. Δεδομένης της “λευκής” ισοπαλίας και του α’ γύρου, σε ενδεχόμενη ισοβαθμία των δύο ομάδων, ρόλο θα παίξουν τα συνολικά γκολ τους .
Για τη Νέα Αρτάκη, καλές στιγμές που κατέληξαν άουτ είχαν οι Παυλίδης (5′,), Τσούπρος (15′, 66′), Σαλπιγγίδης (57′), Ιορδανίδης (79′) ενώ στο 77′ ο Ζωγράφος απέκρουσε προσπάθεια του Ιορδανίδη.

Ο Σβορώνος απείλησε με σουτ του Φυτόπουλου στο 8′, το οποίο απέκρουσε ο Ντουμάνης αλλά και με σουτ του Λάμπογλου που έφυγε άουτ στο 25′.

Την ερχόμενη αγωνιστική ο Σβορώνος υποδέχεται το Κιλελέρ ενώ η Νέα Αρτάκη “δοκιμάζεται” λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά, στην έδρα του Βατανιακού.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρεντίφης με βοηθούς τους Σούζα και Καλλή, της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΟ Νέας Αρτάκης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Χατζηστάμου Δ., Στασινόπουλος (90’+ Γερογιάννης), Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Σαλπιγγίδης, Παπαδάκης (75′ Λάμπρου), Παυλίδης (67′ Μεταξάς), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.
ΓΑΣ Σβορώνου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης, Δεμηρτζόγλου, Κοντοθανάσης (82′ Ξυδούς), Κυπαρίσσης (90′ Χατζής), Φυτόπουλος, Λάμπογλου (65′ Κυρτέγος), Καραγκούνης.

Με στοιχεία από το eviasports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This