Επιλογή Σελίδας

Η Αρτάκη ξέσπασε στο β’ ημίχρονο, νίκησε 3-0 την Καστοριά και σκαρφάλωσε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, μετά (και) τη λευκή ισοπαλία (0-0) του Κεραμιδίου στην έδρα των Τρικάλων.

Στον σημερινό αγώνα κόντρα στην Καστοριά, το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ (0-0), με τον ΑΟΝΑ να είναι βραχυκυκλωμένος και να μην μπορεί να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα.

Στο 56′, όμως, από φάουλ του Ταυταρίδη από δεξιά και προβολή του Ιορδανίδη, έγινε το 1-0 και μετά το γήπεδο είχε κατηφόρα. Η στημένη μπάλα του Ταυταρίδη αποδείχθηκε το κλειδί για να ξεκλειδώσει η ομάδα της Εύβοιας το τρίποντο.

Η Καστοριά παράτησε το πούλμαν μπροστά από την εστία, ανέβασε τις γραμμές της και η Αρτάκη που βρήκε χώρους με ακόμη δύο γκολ υπέγραψε το νέο θρίαμβο που την έφερε στην πρώτη θέση.

Στο 69′ ο Σπηλιώτης έσπασε την μπάλα στον φορ Γιώργο Παυλίδη και ο δεύτερος με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 88′ συνεργάστηκαν δυο παίκτες που μπήκαν αλλαγή στο β’ ημίχρονο. Από κάθετη του Σαλπιγγίδη, ο χαφ Λευτέρης Μεταξάς βγήκε τετ α τετ και με σουτ έγραψε το τελικό 3-0.

Στις καθυστερήσεις ο Σαλπιγγίδης σημάδεψε το δοκάρι.

Κάτω από τα δοκάρια αγωνίστηκε για πρώτη φορά ο Ντουμάνης.

ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας (85′ Γερογιάννης), Στασινόπουλος, Τσούπρος (85′ Μερτύρης), Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Χατζηστάμου (46′ Σαλπιγγίδης), Παπαδάκης (79′ Μεταξάς), Παυλίδης (71′ Λάμπρου), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κάτσιος, Διγκόζης, Σαββόπουλος, Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου (74′ Σαχινίδης), Τσάνι, Κυριζάκης (59′ Βεντουλίδης), Μωυσιάδης (79′ Ιμπραήμ), Γκέκας, Μανακίτσας, Ε. Σαββόπουλος (79′ Τσελεπής).

Πηγή: egnomi

Pin It on Pinterest

Shares
Share This