Επιλογή Σελίδας

Σημαντική νίκη και εξαιρετική εμφάνιση για τον ΑΟΝΑ, που πλέον απέχει δύο βήματα απ’ το όνειρο, βρισκόμενος στο -2 απ’ τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, κρατώντας όμως την τύχη στα χέρια του, που του δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσει εκείνος το πρωτάθλημα και την άνοδο. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 10′ με σουτ στην επαναφορά του Παυλίδη, ύστερα από φάουλ του Ταυταρίδη κι απόκρουση του Τσάμη. Στο 28′ ο Σπηλιώτης -αξιοποιώντας ασίστ του Παπαδάκη- διπλασίασε τα τέρματα των Ευβοιωτών, που είχαν την υπεροχή και ευκαιρίες και για τρίτο τέρμα απ’ το πρώτο μέρος, με την ομάδα του Σταυρού να μειώνει στο γκολ στο 40′, με πέναλτι του Φράγκου. Ακόμη πιο αποφασιστική στην επανάληψη η Αρτάκη ‘καθάρισε’ το ματς με το δεύτερο γκολ του Παυλίδη (60′) και τον Στασινόπουλο να κλείνει το σκορ (65′) με εκτέλεση φάουλ.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παναγιωταράς (Αθηνών)/Σερεβέτας (Αθηνών)-Γκούντας (Αθηνών), παρατηρητής: Χριστοδούλου (Ημαθίας).

ΓΚΟΛ: 10′ & 60′ Παυλίδης, 28′ Σπηλιώτης, 65′ Στασινόπουλος-40′ Φράγκος.

ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Ρέντζας (85′ Γερογιάννης), Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Λάμπρου, Παπαδάκης (75′ Χατζηστάμου), Ταυταρίδης, Παυλίδης (85′ Μερτύρης), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης (55′ Σαλπιγγίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Akassou, Λάππας (75′ Σκούρας), Rodriguez (75′ Παλιακός), Αυγούστος, Αντωνόπουλος, Μαργαρίτης (82′ Πανουργιάς), Φράγκος (60′ Μανιώτης), Δρόσος (60′ Αλεξίου).

Πηγή: Eviasports

Pin It on Pinterest

Shares
Share This