Επιλογή Σελίδας

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Χαρτσιά έκανε γνωστή, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Χαρτσιά.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία σπουδαία μεταγραφή για την ομάδα μας καθώς εντάσσει στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή με μακρά καριέρα σε επίπεδο Β’ Εθνικής κατηγορίας με ουκ ολίγες παραστάσεις και υπέρμετρη ποιότητα για το επίπεδο της Γ’ Εθνικής.

Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 15/9/1992 και αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ως αριστερός εξτρέμ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ζάκυνθο, Βύζα Μεγάρων, Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή, ΑΕ Καραϊσκάκη, ΑΟ Χαλκίδας, ΑΕ Ερμιονίδας, Κρόνο Αργυράδων, Πιερικό, ενώ η τελευταία φανέλα που φόρεσε ήταν αυτή του ΠΑΣ Κορίνθου τη φετινή σεζόν.

Συνολικά έχει καταγράψει 113 συμμετοχές σε επίπεδο δεύτερης εθνικής κατηγορίας!

Με την απόκτηση του Κώστα ο ΓΑΣ ενισχύεται σε πολύ σημαντικό βαθμό στην αριστερή πλευρά αναμένοντας από τον ποδοσφαιριστή να δώσει το κάτι παραπάνω με την περίσσια εμπειρία και ποιότητα που διαθέτει, στην προσπάθεια της ομάδας μας για την κατάκτηση του τίτλου.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου καλωσορίζει τον Κώστα στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα «κιτρινόμαυρα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This