Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα από τη Νέα Αρτάκη, η Αναγέννηση, και γνώρισε νέα ήττα, αυτή τη φορά εντός έδρας από το Κιλελέρ, με 0-2. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχε πολλούς παίχτες που υστέρησαν, με το Μανιώτη να είναι εκείνος που ξεχώρισε σε επίπεδο αγωνιστικότητας και προσπάθειας, και μοιραία ηττήθηκε από μια ομάδα, που χωρίς να δείξει κάτι σπουδαίο στον αγωνιστικό χώρο, πήρε τη νίκη. Πληγή για την ομάδα μας το γεγονός πως για πολλοστή φορά φέτος, δεν έδειξε την απαραίτητη συγκέντρωση και δέχτηκε γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου, ενώ και το δεύτερο γκολ ήρθε από το πουθενά, σε ένα σημείο που η ομάδα έδειξε να ανακάμπτει μεσοεπιθετικά, σε ένα κομμάτι που σε γενικές γραμμές αντιμετώπισε σήμερα αρκετές δυσκολίες στη δημιουργία φάσεων. Πλέον, η Αναγέννηση αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική και πάλι εντός έδρας, τον ανεβασμένο Αστέρα Πετριτή, που επικράτησε σήμερα καθαρά των Τρικάλων, και οφείλει να πάρει τη νίκη, για να μην μπει και πάλι σε μια διαδικασία να κοιτάζει “πίσω” της στη βαθμολογία, για τις ομάδες της επικίνδυνης ζώνης, που την κυνηγούν. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν στο 9ο λεπτό, και μετά από γέμισμα με φάουλ στην περιοχή, από τον Παπαγεωργίου, κανένας δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα και ο Κατσαμάγκας πετάχτηκε στην πορεία της και με προβολή την έστειλε στα δίχτυα, για το 0-1. Η Αναγέννηση προσπάθησε να ανασυνταχθεί και στο 17ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά, με τον Κορομηλά στο ύψος της περιοχής, να αποφεύγει έναν αντίπαλο, όμως με καλές προϋποθέσεις να σουτάρει ψηλά, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Παπαγεωργίου αυτή τη φορά, εκτέλεσε απευθείας φάουλ, με τον Μπαλαούρα να πέφτει στη γωνία του και να διώχνει. Η Αναγέννηση προσπάθησε να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και να κυνηγήσει την ισοφάριση, όμως αντιμετώπιζε πρόβλημα στη δημιουργία συνθηκών, και αναλώθηκε σε κάποιες σέντρες από τα δεξιά του Παπανίκου, που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Από τη μεριά του, το Κιλελέρ, έχοντας και το υπέρ του σκορ, διαχειριζόταν το αποτέλεσμα, ψάχνοντας τις φάσεις κυρίως με τα επικίνδυνα στημένα του Παπαγεωργίου, και η πρώτη του ευκαιρία σε ροή παιχνιδιού, ήρθε στιγμές πριν την ανάπαυλα, όταν ο Φουρκιώτης προωθήθηκε και συνέκλινε, όμως το σουτ του μπλόκαρε σταθερά ο Μπαλαούρας, με τους φιλοξενούμενους να πηγαίνει στα αποδυτήρια προηγούμενοι.

Στο δεύτερο μέρος, η είσοδος του Ζυγκερίδη έδωσε οντότητα και όγκο στην επίθεση της Αναγέννησης, που έψαξε με καλύτερες προϋποθεσεις ένα γκολ, με τον Κυριάκη, στο 50ο λεπτό, να κάνει καλή σέντρα, για τον Κωνσταντίνου, που κόπηκε δύσκολα. Δύο λεπτά αργότερα, το Κιλελέρ έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Βαγενάς βρήκε χώρο και έκανε καλό σουτ, που έφυγε λίγο άουτ, με την Αναγέννηση να έχει ένα πιεστικό πεντάλεπτο στη συνέχεια, με συνεχόμενα κόρνερ και δύο σουτ των Κορομηλά και Πάνου, που δεν απείλησαν. Και εκεί που η Αναγέννηση φάνηκε να βρίσκει κάπως ρυθμό και να ψάχνει την ισοφάριση, δέχτηκε ένα “κρύο” γκολ, όταν σε ένα σουτ του Παπαγεωργίου που έμοιαζε ακίνδυνο, ο Μπαλαούρας δεν αντέδρασε καλά, και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του, για το 0-2. Η Αναγέννηση, με πεσμένη την ψυχολογία, όπως ήταν αναμενόμενο, προσπάθησε να επιτεθεί και να βρει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, και στο 74ο λεπτό, είχε μια καλή στιγμή, με τον Μπεκατώρο να σεντράρει, τον Πάνο να γίνεται κάτοχος της μπάλας στην περιοχή, όμως να σουτάρει δίπλα από την εστία του Μισιρλή, με την επόμενη και τελευταία φάση για την ομάδα μας, να έρχεται στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, με το Μουσιωτίτσα να πιάνει ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο Μισιρλής, με το διαιτητή Μώκο, στιγμές αργότερα να σφυρίζει για τελευταία φορά.

Διαιτητής : Μώκος Δημήτρης  Βοηθοί : Γραμμένος Μιχάλης – Νάστος Ζώης  Παρατηρητής : Κόκκαλης Αλέξανδρος

Αναγέννηση Άρτας (Τζιάρρας) : Μπαλαούρας, Παπανίκου (64′ Μουσιωτίτσας), Μπεκατώρος, Γιαλεδάκης, Θεοδωράκης, Πάνος (83′ Σάλο), Κωνσταντίνου, Μανιώτης, Φερεντίνος (53′ Ζυγκερίδης), Κορομηλάς (64′ Πλαστουργός), Κυριάκης (83′ Αρτέμης)

ΑΕ Κιλελέρ (Κατσάρας) : Μισιρλής, Φουρκιώτης, Μπαρούτας, Δοδοντσάκης, Αντωνίου, Χατζησαβίδης, Βαγενάς (82′ Κούκος), Μπάρδας (61′ Αλπάνης), Κατσαμάγκας (73′ Βλησαρούλης), Χασομέρης, Παπαγεωργίου (82′ Χατζής)

Πηγή: Artagoal

Pin It on Pinterest

Shares
Share This