Επιλογή Σελίδας

Παρά το γεγονός, πως δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ, η Αναγέννηση δεν ήταν αποτελεσματική, και έμεινε στο 0-0 με την Καστοριά, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να πάρει βαθμολογική ανάσα!

Τεράστια ευκαιρία να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα, απώλεσε η Αναγέννηση, που αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, με την Καστοριά, που διατηρεί ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο προς τιμήν της, πάλεψε το ματς με όλες της τις δυνάμεις. Η ομάδα μας, από την άλλη, μετά το πρώτο τέταρτο και όσο περνούσε η ώρα, έκλεινε τους φιλοξενούμενους στο δικό τους μισό, δημιούργησε πολλές καθαρές φάσεις για γκολ, όμως δεν έδειξε τη δέουσα προσοχή στο τελείωμα τους, και πλέον, κυνηγά μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε ομάδες με στόχους, αρχής γενομένης από την επόμενη αγωνιστική, που έχει πολύ δύσκολη έξοδο στην έδρα του Εορδαϊκού, που σε περίπτωση νίκης του, θα ξεπεράσει την “Α” στη βαθμολογία. Φυσικά, δεν έχει τελειώσει τίποτα και είναι άστοχο να υπάρχουν αυτή τη στιγμή κατεβασμένα κεφάλια από κόσμο και παίκτες, υπάρχουν ακόμα 6 αγωνιστικές και η Αναγέννηση, παρά την αφλογιστία της, έδειξε σήμερα πολύ αξιόμαχο πρόσωπο, παίζοντας στο μισό γήπεδο την Καστοριά, και αν παρουσιάσει την ίδια εικόνα και στα εναπομείναντα παιχνίδια, θα μαζέψει τους βαθμούς που χρειάζεται. Υπάρχει μια δικαιολογημένη κατήφεια, καθώς προ δύο μηνών, γινόταν κουβέντα για την 6αδα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί και υπάρχει ακόμα δρόμος στο Πρωτάθλημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Αναγέννηση αν και μπήκε δυνατά στο ματς, μετά το πρώτο 5λεπτο είδε την Καστοριά να βγαίνει με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση και να απειλεί στο 9ο λεπτό, με τον Κόκκα, που βρέθηκε σε καλή θέση, όμως δε σούταρε όπως θα ήθελε και ο Μπαλαούρας μπλόκαρε στη γωνία του. Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν δείξει και στην Καστοριά ότι έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο, απείλησαν και πάλι στο 11ο λεπτό, με τη σέντρα σουτ του Τσελεπή, να αναγκάζει τον Μπαλαούρα να διώξει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα, από την εκτέλεση του οποίου, ένα λεπτό αργότερα, η Καστοριά είχε νέα επικίνδυνη τελική, με τον Αντωνιάδη να παίρνει την κεφαλιά, όμως τον Μπαλαούρα να διώχνει ξανά. Η Αναγέννηση δεν πατούσε καλά, με την Καστοριά να βρίσκει τελικές, έχοντας στο 21ο λεπτό ένα ακόμη σουτ από τον Τσάνι, που έφυγε άουτ, με τους γηπεδούχους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, στο 24ο λεπτό, όταν ο Μπεκατώρος δοκίμασε το πόδι του, με το εξωτερικό, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 25ο λεπτό, ο Θεοδωράκης πήρε την κεφαλιά πιο ψηλά από όλους, όμως η μπάλα έφυγε ξανά εκτός, ενώ ένα λεπτό αργότερα, στην καλύτερη στιγμή της Αναγέννησης, ο Παπανίκου έκανε επικίνδυνη σέντρα, ο Ζυγκερίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από την εστία. Στο 31ο λεπτό, ο δραστήριος Ζυγκερίδης έκανε προσωπική ενέργεια και σουτ, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κράτσιος, με την Καστοριά να γίνεται πολύ απειλητική στο 33ο λεπτό, όταν μετά από πολύ δυνατή εκτέλεση πλαγίου του Μανακίτσα και αναστάτωση στην άμυνα της “Α”, ο Τσάνι έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως το σουτ του σταμάτησε σε σώματα πριν βρει εστία. Ένα λεπτό αργότερα, ο Ζυγκερίδης νίκησε και πάλι τον αντίπαλό του και τσίμπησε την μπάλα με προβολή, όμως αυτή έφυγε και πάλι εκτός εστίας, με την τελευταία φάση για την Αναγέννηση να έρχεται στο 43ο λεπτό, όταν ο Κωνσταντίνου είχε ένα σουτ, που μπλόκαρε σταθερά, ο Κράτσιος, με το 0-0 να παραμένει ως την ανάπαυλα.

Η Αναγέννηση στο δεύτερο μέρος, μετά από μια 4λεπτη διακοπή, λόγω τραυματισμού, πίεσε την Καστοριά, με τον Κυριάκη, στο 52ο λεπτό, να κάνει πολύ ωραία ενέργεια και σέντρα σουτ που έδιωξαν σε κόρνερ, προ της γραμμής, οι αμυντικοί, από το οποίο κόρνερ, ο Λισγάρας πήρε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Κράτσιος έδιωξε. Στο 55ο λεπτό, ο Τσελεπής είχε ένα επικίνδυνο σουτ, που έφυγε πάνω από την εστία, με τον Κωνσταντίνου να χάνει μεγάλη ευκαιρία, δύο λεπτά αργότερα, όταν ο Παπανίκου το βρήκε στο δεύτερο δοκάρι, εντελώς αμαρκάριστο, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε απέναντι, έφυγε ελάχιστα δίπλα από την εστία. Στο 69ο λεπτό, ο Παπανίκου εκτέλεσε ωραία κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Παππάς βρέθηκε εντελώς αμαρκάριστος, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν πολύ κακό και έφυγε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, μετά από νέα σέντρα του Παπανίκου, ο Κωνσταντίνου έπιασε ακόμα μια κεφαλιά, αφύλαχτος από πολύ καλή θέση, όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, σε ακόμα μία περίπτωση. Στο 80ο λεπτό, ο Παππάς σέντραρε για το Ζυγκερίδη, που ανακόπηκε από αντίπαλο, με την μπάλα να παίρνει πορεία προς την εστία, όμως να φεύγει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι, ενώ η επόμενη φάση ήρθε στο 90ο λεπτό, με τον προωθημένο Λισγάρα, στα τελευταία λεπτά, να πιάνει την κεφαλιά, μετά από κόρνερ, όμως να αστοχεί. Οι γηπεδούχοι πίεζαν ασφυκτικά, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν σε ένα γκολ, με τον Κωνσταντίνου να ανακόπτεται λανθασμένα για οφσάιντ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μια φάση που έμπαινε μόνος από δεξιά, και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών. Το ματς έληξε χωρίς τέρματα, και πλέον η ομάδα μας καλείται να βγάλει αντίδραση στο επόμενο ματς, ψάχνοντας και τη ρεβάνς από τον Εορδαϊκό, που πέρασε με “διπλό” στον πρώτο γύρο από το Στάδιο.

Διαιτητής : Φίτσας Γιώργος (Πρέβεζας/Λευκάδας)  Βοηθοί : Νάστος Ζώης (Πρέβεζας/Λευκάδας) – Ζιώγας Αλέξανδρος (Πρέβεζας/Λευκάδας) Παρατηρητής : Κατσουλίδης Κωνσταντίνος (Ηπείρου)

Αναγέννηση Άρτας (Τζιάρρας) : Μπαλαούρας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Λισγάρας, Γιαλεδάκης (76′ Φερεντίνος), Παππάς, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Ζυγκερίδης, Κορομηλάς (46′ Κυριάκης), Πάνος

Καστοριά (Δημητρίου) : Κράτσιος Χρ., Σαββόπουλος Κυρ., Αντωνιάδης, Παπαγεωργίου, Μωυσιάδης (67′ Κυριζάκης), Κόκκας (78′ Δεληζήσης), Τσάνι, Τσελεπής (67′ Αφεντουλίδης), Μανακίτσας, Κράτσιος Αργ., Σαββόπουλος Β.

Πηγή: Artagoal

Pin It on Pinterest

Shares
Share This