Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από τον πάγκο του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας αποτελεί ο Πέτρος Κιάφας, ο οποίος διαδέχθηκε κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν τον Διονύση Οικονόμου και συνέβαλε στην επιστροφή της ομάδας της Νεοκαισάρειας στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση:

“Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον καθόλα πετυχημένο προπονητή, Πέτρο Κιάφα, μετά την επιτυχία της περσινής χρονιάς και την άνοδό της ομάδας στην Γ Εθνική Κατηγορία.

Ο Πέτρος Κιαφας θα παραμείνει φίλος της ομάδος και πάντα καλοδεχούμενος.

Οι λόγοι της διακοπής της συνεργασίας δεν έχουν να κάνουν με την αξία του ως προπονητής και ως άτομο. Διάφοροι λόγοι, που μέσα από διαλογική συζήτηση και για το καλό της ομάδος έγιναν αποδεκτοί και από τις δύο πλευρές κατέληξαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Η διοίκηση του Αχιλλέα τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται, σε ότι επιλέξει στο μέλλον, να έχει επιτυχία”.

Λίγες ώρες αργότερα, με νέα ανακοίνωσή του ο Αχιλλέας έκανε γνωστό, ότι τις τύχες της ομάδας αναλαμβάνει ο Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος είχε μία επιτυχημένη θητεία στον Θερμαΐκό Κορινού, με τον οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α’ Κατηγορία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας.

Η ανακοίνωση:

“Ο Αχιλλέας Νεοκασάρειας καλωσορίζει στην ομάδα τον Σταύρο Παπαδόπουλο.

Αξιολογώντας την παρουσία του στα πρωταθλήματα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας και τις επιτυχίες του, αποφάσισε να του αναθέσει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, πιστεύοντας στη δυνατότητα τού να πρωταγωνιστήσει και στα Εθνικά Πρωταθλήματα”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This