Επιλογή Σελίδας

Στον απόηχο των πανηγυρισμών για τη στέψη του πρωταθλητή Αιγινιακού, που έλαβαν χώρα στο κυριακάτικο αγώνα του φινάλε των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (4-1), από την διοργανώτρια αρχή, είχαμε μια μικρή παύση, αφού το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο της Πιερίας τίμησε τη μνήμη του παλιού παράγοντα του Αιγινιακού και της Δόξας Αιγινίου Νίκου Μαγούδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι άνθρωποι του Αιγινιακού είχαν ζητήσει με έγγραφο τους από την επιτροπή πρωταθλήματος της Ένωσης, να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στο μάτς κάτι, που έγινε αποδεκτό και ο Διαιτητής της συνάντησης κ. Κρομμύδας το έκανε πράξη.

Στο γήπεδο επικράτησε σιωπή και συγκίνηση και αμέσως μετά άπαντες ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα, αποτιόντας φόρο τιμής σ’ έναν σπουδαίο άνθρωπο του Πιερικού ποδοσφαιρικού χώρου, με τεράστια προσφορά στον αιγινιώτικο αθλητισμό.

Η ενέργεια αυτή σχολιάστηκε ευμενώς απ’ όλους, εμείς απλά κλείνοντας να συμπληρώσουμε με τη ρήση : … ” Αν δεν θυμόμαστε τις ρίζες μας δεν έχουμε μέλλον”.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Στη φώτο ο Διαιτητής του αγώνα Κώστας Κρομμύδας και οι βοηθοί Διαιτητές κ.κ. Άγγελος Χατζηγιάννης και Αλέξανδρος Αβραμίδης. Στο άκρο δεξιά ο Ταμίας του Αιγινιακού Νίκος Μούμος .

Pin It on Pinterest

Shares
Share This