Επιλογή Σελίδας

Ο Ταμίας του Αιγινιακου, Νίκος Μούμος που βρισκόταν στον πάγκο, δέχθηκε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή κ. Παραδεισόπουλου στο β’ ημίχρονο του κυριακάτικου αγώνα της Εξοχής και το γεγονός αυτό προκάλεσε την έκπληξη των πολυπληθών φιλάθλων του Αιγινίου.

Ο λόγος; Ο παλιός ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας του Αιγινίου κατά την πολύχρονη ποδοσφαιρική του διαδρομή ήταν κόσμημα στα γήπεδα και ουδέποτε δέχθηκε παρατήρηση για απρεπή συμπεριφορά.

Ήταν υπόδειγμα αθλητού και παράδειγμα προς μίμηση, γι’ αυτό άλλωστε ήταν αγαπητός σε όλους και τον σέβονταν διαιτητές και αντίπαλοι.

Πάντως η ενέργεια αυτή σχολιάστηκε περισσότερο ευμενώς από τη κερκίδα των Αιγινιωτών, ενώ κάποιος φίλος του φώναξε χαρακτηριστικά προς τον κ. Παραδεισόπουλο “αυτόν που έβγαλες κίτρινη είναι για το… Άγιο όρος” και άπαντες ξέσπασαν σε γέλια.

Μήπως όλοι μας θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο κάπως έτσι;

Γιατί έχουμε ξεχάσει ότι είναι παιχνίδι και τη σημερινή εποχή το βλέπουμε εντελώς διαφορετικά.

Αρχείο Γιώργου Καρανικόλα:

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο

Ο Ταμίας του Αιγινιακού, Νίκος Μούμος (δεξιά), με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Τσολακίδη, προσφάτως.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

Ο Νίκος Μούμος στο γήπεδο του Πολυκάστρου (όρθιος δεξιά από τον τερματοφύλακα Πάνο Γκορτσίλα, πανηγυρίζει την παραμονή του Αιγινιακού στη Δ’ Εθνική κατηγορία (έπεφταν οι 14 από τις 20 ομάδες).

Το συγκεκριμένο μπαράζ κόντρα στον Αχιλλέα Τριανδρίας έγινε στη λήξη της περιόδου 1987-88.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This