Επιλογή Σελίδας

Μπορεί η ομάδα του Αιγινίου να αποκλείστηκε άδοξα από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, όμως αναμφίβολα η εντυπωσιακή εμφάνιση της άφησε ικανοποιημένους το προπονητικό τιμ και τους ιθύνοντες του συλλόγου, που είδαν τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Ντάμτσιου να στέκονται περίφημα στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, που διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο της στη Super league 2.

Η ήττα με 1 -0 σε συνδυασμό με το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) του πρώτου αγώνα στο Γιάννης Παραλυκίδης”, δεν μπορούν να μειώσουν την αξιόλογη αγωνιστική παρουσία της, που έκανε και δεν παύει να δείχνει ότι η ομάδα της Βόρειας Πιερίας βρίσκεται σε “καλό φεγγάρι”, ο δε αποκλεισμός της από την περαιτέρω πορεία του θεσμού σε καμμιά περίπτωση δεν είναι ικανός να επηρεάσει την σοβαρή προσπάθεια του πρωταθλητισμού, που πραγματοποιεί στην Α’ κατηγορία της ένωσής μας.

Τώρα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται μόνο στο πρωτάθλημα, όπου η άνοδος στη Γ’ εθνική κατηγορία, αποτελεί μονόδρομο και αυτοσκοπό.

Το αξιόπιστο ρόστερ των Αιγινιωτών με εμπειρία, ποιότητα και βάθος είναι η εγγύηση της επιτυχίας, άλλωστε όλοι οι φίλαθλοι του γηπέδου Νέου Κεραμιδίου αναγνώρισαν την αψεγάδιαστη εικόνα του Αιγινιακού στον αγωνιστικό χώρο.

Να δούμε τι δήλωσε ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιώργος Ντάμτσιος τόσο για τα παιχνίδια με την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, όσο και για τη συνέχεια:

“Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και το μομέντουμ είναι με το μέρος μας. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά και στους δύο αγώνες με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, παλαίψαμε σαν ίσος πρός ίσο με τον αντίπαλο και διεκδικήσαμε την πρόκριση στους τέσσερις του κυπέλλου με αρκετές πιθανότητες. Το μυαλό μας τώρα είναι μόνο στο πρωτάθλημα και δουλεύουμε ακατάπαυστα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Γ’ εθνική κατηγορία. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και πιστεύω ότι στο τέλος της σεζόν θα είμαστε εμείς αυτοί, που θα… χαμογελάσουμε. Η πολύ καλή λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος συμβάλλει αποφασιστικά προς αυτήν τη κατεύθυνση”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This