Επιλογή Σελίδας

Με τον Σίμο Ρόκα στην τεχνική ηγεσία θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο Αιγινιακός, όπως έγινε γνωστό από την ομάδα της Βόρειας Πιερίας.

Παράλληλα, στο δυναμικό των Αιγινιωτών θα παραμείνει και ο Πασχάλης Βουλτσίδης, ως επικεφαλής των τμημάτων υποδομής.

Κατά τα άλλα, ο σχεδιασμός εν όψει της επόμενης περιόδου προχωράει, και σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις τόσο για τις προσθήκες όσο και για τις αποχωρήσεις.

Η σχετική ανάρτηση του Αιγινιακού:

Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότεροι περιμένουμε τις πολυπόθητες ημέρες των διακοπών, όλοι εμείς που αποτελούμε μέλη ενός υγιή, ζωντανού και ενεργού Συλλόγου δεν σταματάμε να αγωνιζόμαστε για να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες λειτουργίας του.

Έτσι με μια σειρά ενεργειών ξεκινήσαμε και φέτος να χτίζουμε την νέα χρονιά :

Αρχικά ανανεώσαμε την συνεργασία μας τόσο με τον coach Σίμο Ρόκα που θα έχει την ευθύνη της ανδρικής ομάδας, όσο και με τον Πασχαλης Βουλτσιδης που για μια ακόμη χρονιά θα είναι επικεφαλής των τμημάτων της ακαδημίας μας. Παράλληλα προχωρήσαμε σε κάλυψη της θέσης προπονητή των μικρών τμημάτων μας, ύστερα από την αποχώρηση της Μαρίας Παυλίδου για επαγγελματικούς λόγους.

Προχωρήσαμε στις απαραίτητες αποδεσμεύσεις των αθλητών που οι δρόμοι μας πλέον δεν κινούνται παράλληλα. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους.

Ήδη ολοκληρώσαμε το μεγαλύτερο μέρος ενίσχυσης της ανδρικής ομάδας με ανανεώσεις και προσθήκες έμπειρων αθλητών. Σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες.

Ολοκληρώνονται με γοργούς ρυθμούς οι συζητήσεις με χορηγούς και φίλους της ομάδας που και τη φετινή χρονιά θα στηρίξουν οικονομικά τις προσπάθειες μας.

Και φυσικά διευθετούνται όλες οι λεπτομέρειες της καθημερινότητας.

Αυτά προς το παρόν από εμάς .Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα προσπαθήσουμε φέτος να σας ενημερώνουμε έγκυρα κι άμεσα για όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο και όμορφο καλοκαίρι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This