Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή του Θωμά 12 Μαΐου ο Αιγινιακός αντιμετωπίζει στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” στις 5:00 μ.μ. τον Κιλκισιακό σ’ ένα κρίσιμο αγώνα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής μέρας των Περιφερειακών μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων, για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.

Το συγκρότημα του Αιγινίου μετά το νικηφόρο ξεκίνημα στο Αμύνταιο επί του τοπικού Ερμή με 1-0, την 2η αγωνιστική (χθες), είχε το ρεπό του και θέλει στην αναμέτρηση με το Κιλκίς να ζευγαρώσει τις νίκες του, προκειμένου να εδραιωθεί στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο προπονητής της ομάδας από τη Βόρεια Πιερία Λεωνίδας Μπίλης κρατά τους παίκτες του σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας και εγρήγορσης, ενώ οι μέρες ξεκούρασης γι’ αυτούς το Άγιο Πάσχα  θα είναι περιορισμένες.

Στο μεταξύ τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με τον Κιλκισιακό, που έχουν γενική τιμή 10€ και προπωλούνται από τα γραφεία του “Γιάννης Παραλυκίδης” και ήδη παρουσιάζουν σημαντική ζήτηση.

Αναμένεται κοσμοσυρροή στο γήπεδο, αφού η βαθμολογική σημασία του παιχνιδιού είναι μεγάλη, ενώ ταυτόχρονα εντός του Νομού Πιερίας θα είναι το μοναδικό ματς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This