Επιλογή Σελίδας

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους του Αιγινίου και της ευρύτερης περιοχής και τους καλεί να δώσουν το βροντερό παρών τους στον κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι με την ΑΕ Αλεξάνδρειας για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας, που θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης”, με ώρα έναρξης 16:00.

Φίλαθλοι ελάτε να συμπαρασταθείτε με κόσμιο τρόπο την ομάδα μας στο κρίσιμο αυτό παιχνίδι και να αποτελέσετε τον δωδέκατο παίκτη της στην προσπάθεια για την κατάκτηση της νίκης.

Μετά το αξιολογο ξεκίνημα της Αιγινιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα με συγκομιδή πέντε βαθμών σε τέσσερα μάτς από τα οποία τα τρία εκτός έδρας (Πιερικός και Τρίκαλα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας) η νίκη κόντρα στο δυνατό συγκρότημα της Αλεξάνδρειας είναι απαραίτητη ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Φίλαθλοι όλοι στο γήπεδο!

Ενημέρωση για τα εισιτήρια με ΑΕ Αλεξάνδρειας
Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού ανακοινώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με την Α.Ε. Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής μέρας του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής κατηγορίας, που θα γίνει την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” και ώρα 16:00 τα παρακάτω:
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10€.
Θα διατίθενται εισιτήρια των 5€ για γυναίκες και φιλάθλους άνω των 65 ετών.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00, ενώ οι φίλαθλοι της Αλεξάνδρειας θα προσέλθουν από τη θύρα Β και όχι από την κεντρική (Α) και θα καθίσουν στην ξεχωριστή κερκίδα των φιλοξενουμένων.
Προσοχή οι κάτοχοι των διαρκείας των 50€, του τοπικού, που κυκλοφόρησαν στην αρχή και δεν τα αντικατέστησαν πληρώνοντας άλλα 30€ υποχρεούνται στην είσοδο να καταβάλλουν 5€ επιπρόσθετα, ανά αγώνα.
Εκ του Δ.Σ. του Αιγινιακού