Επιλογή Σελίδας

Λάθος αγώνα διάλεξε ο Αιγινιακός να κάνει την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση του στο Περιφερειακό πρωτάθλημα των πρωταθλητριών ομάδων των Ενώσεων για άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση την ομάδα του ΙΕΚ Δέλτα με 3-0.

Μπροστά σ’ ελάχιστους θεατές η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων και εδικαιούτο ένα μεγαλύτερο σκορ, σύμφωνα με τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, έκτος από μεμονωμένες ατομικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών τους, με κύριο γνώρισμα την φλυαρία.

Στι 5′ ο Τασιώνας από καλή θέση σούταρε μόλις άουτ.

Στο 17′ σουτ του Μπρουρανή απομάκρυνε σωτήρια με τα πόδια ο Μπαντής.

Στο 43′ από λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων, ο έμπειρος Νίκος Σαββίδης μπήκε ωραία και με υποδειγματικο κοντινό σούτ έγραψε το 1-0.

Στο 49′ διπλή ευκαιρία για τον Αιγινιακό, όταν το σούτ του Τασιώνα απέκρουσε δύσκολα ο Μπαντής και στη συνέχεια το σούτ του Μπουρανή έφυγε από ευνοϊκή θέση άουτ.

Στο 61′ συρτό μακρινό σούτ του Κακατάτσιου βρήκε την ρίζα του κάθετου δοκαριού των ΙΕΚ Δέλτα.

Στο 67′ ο Δαραής τροφοδότησε ωραία τον Σαββίδη, ο οποίος στριφογύρισε ωραία και με θαυμάσιο σούτ διπλασίασε τα τέρματα του Αιγινιακού.

Στο 88′ ο Ραφαήλ Παρδάλης μέσα από πολλά σώματα με εξαιρετικό σουτ έγραψε το 3-0.

Στο 89′ ο Μπουζάκης βρέθηκε στο έδαφος, χωρίς ο Αποστολίδης να τον αγγίξει, αλλά ο Διαιτητής κ. Γ. Τασιόπουλος “ανακάλυψε”, πέναλτυ ο παίκτης, που το κέρδισε το εκτέλεσε, ομως ο γκολκίπερ Κύρου απέκρουσε.

Διαιτητής ο κ. Τασιόπουλος Γεώργιος και Βοηθοί Διαιτητές οι κ.κ.Τασιοπουλος Κωνσταντίνος και Νικολαής Νίκος από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Οι συνθέσεις:
Αιγινιακός (Λεωνίδας Μπίλης): Κύρου, Κακατάτσιος (65′ Αβραάμ), Δαραής, Μπουρανής, Αποστολίδης, Καρτσαμπάς Χ., Παρδάλης, Σαββίδης (75′ Κόλα), Τασιώνας, Κοσμίδης, Ζώβληκας.
ΙΕΚ Δέλτα (Κώστας Θωμαίδης): Μπαντής, Ειρηνάκης, Ιωακειμίδης, Μιχαηλίδης, Σουβλατζής, Άντσος (46′ Μπουζάκης), Κοκκώνης (60′ Μαυροματίδης), Διαμαντίδης, Αβραμίδης (71′ Πλιάφας), Νικηφορίδης (88′ Στρουμπίνης), Νατσιόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This