Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός ξεπέρασε χωρίς να “ιδρώσει” το εμπόδιο του Δία Δίου εκτός έδρας, κερδίζοντας τον άνετα με 7-0.

Ήταν η δεύτερη νίκη με το ίδιο σκορ για την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου μέσα σε τρείς μέρες (προηγήθηκε αυτή στο Λιτοχώρο για τον θεσμό του Κυπέλλου).

Έκοψε… “ταρίφα” η ομάδα του Αιγινίου, που ανέβασε στροφές και μ’ “επίθεση φωτιά” έκανε επίδειξη ισχύος και αναμφίβολα απέδειξε ότι φέτος θα βρίσκεται σε… “θέση οδηγού” στις επίσημες υποχρεώσεις της.

Η “πολυφωνία” και η αποτελεσματικότητα των κυανολεύκων στον επιθετικό τομέα είναι από τα βασικά όπλα για τη συνέχεια στην προσπάθεια υλοποίησης των υψηλών στόχων τους.

Ας μη ξεχνάμε ότι κατά τη περυσινή περίοδο οι Δημήτρης Καπετάνος, Βασίλης Χατζηδίμπας και Νίκος Σαββίδης μαζί με τον νεοφερμένο Ραφαήλ Παρδάλη ήσαν οι πρώτοι σκόρερς του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Πιερίας πετυχαίνοντας συνολικά 96 γκόλ, αριθμός καθόλου ευκαταφρόνητος, αντίθετα ιδιαίτερα εντυπωσιακός, αλοτελώντας το σήμα κατατεθέν για το συγκρότημα της Βόρειας Πιερίας φέτος.

Ήδη ο Ραφαήλ Παρδάλης με τα δύο τέρματα, που σημείωσε έφτασε τα 4 και είναι πρώτος στην αντίστοιχη λίστα των σκόρερς, ενώ ο Δημήτρης Καπετάνος με το χθεσινό πρώτο χάτ-τρικ, που σημείωσε στο Δίον άνοιξε λογαριασμό και ο Βασίλης Χατζηδίμπας επίσης με 3 γκόλ ακολουθούν, μαζί με τον Νίκο Σαββίδη (τώρα έχει σειρά του να σκοράρει κι αυτός), είναι οι “αιχμές του δόρατος” στον επιθετικό τομέα των Αιγινιωτών .

Ενδεικτικό σημείο της επιθετικής δεινότητας του Αιγινιακού ειναι ότι στις  πρώτες τέσσερις αγωνιστικές έστειλε 13 φορές την μπαλλα στα αντίπαλα δίχτυα .

Ακολουθεί ο αγώνας το προσεχές Σάββατο με τον Άρη Κοκκινοπλιτών στο “Γιάννης Παραλυκίδης”, με αμφίβολη την πραγματοποίηση του, μετά τη μη κάθοδο του στο χθεσινό εντός έδρας ματς με τον Ατρόμητο Κατερίνης.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και κείμενο

Ο  Αιγινιακός, όπως παρατάχθηκε στο τελευταίο νικηφόρο  αγώνα στο Δίον (0-7). Διακρίνονται οι σκόρερς της ομάδας. Όρθιοι ο Βασίλης Χατζηδίμπας (τρίτος από δεξιά) και Ραφαήλ Παρδάλης (πρώτος από τα δεξιά). Καθήμενοι ο Νίκος Σαββίδης (πρώτος από αριστερά) και ο Δημήτρης Καπετάνος (δεύτερος από αριστερά).
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο που λέει "20 GIVOVA"
Ο Ραφαήλ Παρδάλης 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, γρασίδι και κείμενο
Ο Βασίλης Χατζηδίμπας 
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο και γρασίδι
Ο Δημήτρης Καπετάνος 
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο
Ο Νίκος Σαββίδης (αριστερά) με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This