Επιλογή Σελίδας

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αιγινιακού αμέσως μετά τον αγώνα Ακαδημίας Πλαταμώνα – Αιγινιακού (2-1) , συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στα γραφεία του Δημοτικού γηπέδου Αιγινίου “Γιάννης Παραλυκίδης” και αποφάσισε ομόφωνα να διαμαρτυρηθεί πρoς κάθε αθλητική αρχή, για την Διαιτησία του κ. Τραούδα Α. και της Βοηθού Διαιτητή διδας Τσικλητάρη Δ. στον συγκεκριμένο αγώνα.

“Επειδή η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός και από ορισμένους εκλαμβάνεται ως αδυναμία μας αποφασίσαμε να εκδώσουμε ανακοίνωση διαμαρτυρίας ως σωματείο, για πρώτη φορά μετά από πέντε αγωνιστικές περιόδους για την ατυχή Διαιτησία, που είχαμε στον Πλαταμωνα από τον άπειρο Διαιτητή κ. Τραούδα και την έμπειρη και αξιολογημένη Βοηθό Διαιτητή διδα Τσικλητάρη Δ., οι οποίοι μας στέρησαν από ένα θετικό αποτέλεσμα σ’ ένα από τους κρισιμότερους αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι περιπτώσεις, που αδικήθηκε η ομάδα μας πολλές, με πιο χαρακτηριστική και καθοριστική την ακύρωση ενός κανονικού τέρματος στο 32′ από την βοηθό Διαιτητή δίδας Τσικληταρη Δ. με καταλογισμό ανύπαρκτου οφ σαίντ ποδοσφαιριστή μας, που μόνο αυτή είδε.

Ο δε Διαιτητής κ. Τραούδας μας έβαζε μέσα στην περιοχή με αναίτιο τρόπο, ανακαλύπτοντας φάουλ, που δεν έγιναν ποτέ.

Είναι λυπηρό να μας αντιμετωπίζουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, όπως έγινε και σ’ άλλα παιχνίδια, για τα οποία θεωρήσαμε σκόπιμο να σιωπήσουμε.

Ο Αιγινιακός έχει μάθει από την ίδρυση του έως τωρα να μάχεται καθαρά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό θα κάνει και στη συνέχεια.

Απλά επιζητούμε τ’ αυτονόητα δηλ. την ισονονομία.

Όμως υπάρχουν και όρια…

Αυτά, που έγιναν στον Πλαταμώνα, όχι μόνο δεν μας πτοούν αντίθετα μας οπλίζουν με περισσότερο δυναμη, θάρρος και πείσμα για την ολοκλήρωση του στόχου μας.

Αντίθετα συγχαίρουμε θερμά τον Βοηθό Διαιτητή κ. Χατζηγιάννης Α., για τημ αλάνθαστο Διαιτησία του.

Ζητούμε την εξαίρεση τόσο του Διαιτητή κ. Τραούδα Α. όσο και της Βοηθού Διαιτητή δίδαςΤσικλητάρη, από τους περαιτέρω αγώνες της σεζόν.

Το Δ.Σ. του Αιγινιακού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This