Επιλογή Σελίδας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο καταξιωμένος επιθετικός Ραφαήλ Παρδάλης κατάφερε ν’ αναδειχθεί δίκαια πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, πετυχαίνοντας 25 γκόλ ( μόνο στο πρωτάθλημα ) και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην επίτευξη των υψηλών στόχων της Πρωταθλήτριας ομάδας του Αιγινίου.

Πέρυσι επανέλαβε την ίδια προσωπική του επιτυχία με τα χρώματα του Βατανιακού, που επίσης έκοψε πρώτος το νήμα, με 32 τέρματα, σε όλη τη σεζόν
(εκτός του κυπέλλου).

Ο 27χρόνος άσσος, που διακρίνεται παράλληλα για τον ακέραιο χαρακτήρα του, διαθέτει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και αποτελεί την “αιχμή του δόρατος” στη γραμμή κρούσης του συγκροτήματος του Λεωνίδα Μπίλη.

Βέβαια αναμφίβολα πιστεύουμε ότι ο… χαμηλών τόνων Ραφαήλ θα μας έλεγε λακωνικά: ” Το γκόλ είναι συλλογική προσπάθεια και όχι μόνο δική μου”.

Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα τον Ραφαήλ Παρδάλη να είναι υγιής, να χαίρεται την οικογένεια του – προσφάτως απέκτησε διάδοχο – , με τη σύζυγο του Δέσποινα και τέλος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα των πρωταθλητών ομάδων των Ενώσεων, που συμμετέχει ο Αιγινιακός να ξεπεράσει τον περυσινό όριο των 32 τερμάτων και να συνεχίσει, βοηθώντας σημαντικά την προσπάθεια για την άνοδο του Αιγινιακού στη Γ’ εθνική κατηγορία .

Στις φωτογραφίες

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "GIVOY দলিা GVOVA ۷۷٧ SOFT SOFTEX EXPERT DIGITALSOLUTION DIGITAL ΜΑΓΟΥΔΗΣΣ ΚΑΙΣΙΑΕ ΜΑΓΟΥΔΗΣΣ.ΚΑΙΣΙΑΕ; ΚΑΙ ΣΙΑ SOFT SOFTJEXPEKI EXPEKT ΟΥΔΗΣ MNOYAHE ۰ KAI ΣΙΑΕ.Ε ΣΙΑ VEVA"

1) Ο Ραφαήλ Παρδάλης (δεξιά) με τον συμπαίκτη του Βασίλη Χατζηδίμπα.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο που λέει "' GIVOVA GIVOVA FTINIANO IENLAKOE SOFT SOFTIVJEXPERT EXPERT Μ-ΟΥΗΣ OMMEKAAE ΗΣΣ.ΚΑΙΣΙΑΕΕ ΚΑΙ ΣΙΑ E.E MTALSOLUTION. SOFT SOFTIJEXPED EXPERT DIGITALSOL ΜΑΓΟΥΔΗΣ Σ. DIGITALSOLUTIO" ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΑΙΣΙΑ EL"

2) Το παρόν και το μέλλον του Αιγινιακού, ο “βενιαμίν” ποδοσφαιριστής Κώστας Τασιώνας (αριστερά), με τον έμπειρο Ραφαήλ Παρδάλη.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και κείμενο

3) Στα γραφεία του “Γιάννης Παραλυκίδης”, κατά την ημέρα της ένταξης του στον Αιγινιακό, τον καλωσορίζει ο Αντιπρόεδρος του του συλλόγου Δημήτρης Αργυρόπουλος (αριστερα).

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

4) Ο Αιγινιακός στο φινάλε της “Πιερικής σεζόν”, διακρίνεται ο Ραφαήλ Παρδάλης καθήμενος στο άκρο δεξιά.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This