Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στη Λευκίμμη και τον Βατανιακό που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Λευκίμμης, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Πιερίας προηγήθηκε 0-2 με γκλ των Μιχαηλίδη στο 26′ και Ντόση στο 27′, ωστόσο δεν κατόρθωσε να διατηρήσει το προβάδισμα.

Οι Κερκυραίοι μείωσαν σε 1-2 με γκολ του Παπαθανασίου στο 39′ και έφτασαν στην ισοφάριση με τέρμα του Τσοπανά στις καθυστερήσεις του α’ μέρους.

Το 2-2 δεν άλλαξε στο β’ ημίχρονο κι έτσι ο Βατανιακός απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη σωτηρία και τα μπαράζ παραμονής μένοντας 10 βαθμούς πίσω (28 έναντι 38 των Αστέρα Πετριτή και Εορδαϊκού).

Οι γηπεδούχοι είναι ακόμη πιο κάτω, στους 24 βαθμούς και θα μπορούσε να πει κανείς ότι με τη σημερινή ισοπαλία… παίρνουν μαζί τους στο… βάραθρο του υποβιβασμού την ομάδα της Πιερίας που πλέον πρέπει να καλύψει τη διαφορά στα 7 εναπομείναντα παιχνίδια.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μώκος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Κωτσόπουλο της ΕΠΣ Έβρου και Κοκκαλένιο της ΕΠΣ Καστοριάς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕ Λευκίμμης (Χρήστος Αγγέλης): Παγκράτης, Ματσοβίλα, Μπαλός Σ., Καραμποΐκης, Παπαθανασίου, Μουζακίτης, Σπανός, Βασσάκης, Κωστακιώτης, Γρηγοριάδης, Σκιαδάς. Επαιξαν και οι Τσοπανάς, Τσούτσης, Νίτας, Μπάλος Ε.

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης Ι., Μάλα, Δερμίσης, Γκαράτζιας, Λιόλιος, Ανανιάδης Χ., Μιχαηλίδης, Ανανιάδης Δ., Μιτακίδης, Ντόσης, Μητράκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This