Επιλογή Σελίδας

Κατώτερος των περιστάσεων ο Πιερικός, άφησε δυο βαθμούς στον αγώνα με τη Θύελλα Κατσικά, μένοντας στο 1-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι Κατερινιώτες, στο ντεμπούτο του Νίκου Θεοδοσιάδη στον πάγκο της ομάδας “πέταξαν στα σκουπίδια” την ευκαιρία που τους έδωσε ο ΓΑΣ Σβορώνου να πλησιάσουν την κορυφή, αφού το γκολ του Ματζαλάκου στο 17′ δεν ήταν αρκετό. Οι Ηπειρώτες με γκολ του Σκανδάλη στο 41′ διαμόρφωσαν το τελικό 1-1, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Πιερικός παρέμεινε μεν στο -7 από τον Σβορώνο, ωστόσο είδε τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου να ξεφεύγει με 5 βαθμούς ενώ τον προσπέρασε και ο Αστέρας Σταυρού. Έτσι, η ομάδα της Κατερίνης καλείται την Τετάρτη να βγάλει “διπλό” στην Άρτα αν θέλει να περιορίσει σε κάποιο βαθμό τη “ζημιά” που υπέστη σήμερα.

Το θετικό για τον Πιερικό είναι πως την Κυριακή θα πάρει τρεις ξεκούραστους βαθμούς (θα έπαιζει με τον Μαγνησιακό) και έτσι θα μπορεί να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι της Τετάρτης.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ Ο Κωνσταντινίδης στο δεύτερο δοκάρι απομάκρυνε σε κόρνερ σέντρα του Τουρμούσογλου.
3′ Γύρισμα του Μπαλογιάννη, μπλόκαρε ο Θέμελης προ του Σαραντίδη.
17′ ΓΚΟΛ! 1-0: Σαραντίδης και Μίγγος συνδυάστηκαν, ο τελευταίος έστρωσε στον Ματζαλάκου που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.
26′ Ο Καλαϊτζής μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Θέμελης μπλόκαρε.
39′ Σουτ του Παππά από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή του Πιερικού, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
41′ ΓΚΟΛ! 1-1: Οι Ηπειρώτες έφτασαν στην ισοφάριση μετά από αντεπίθεση στην οποία ο Σκανδάλης δέχθηκε κάθετη πάσα και βρέθηκε τετ α τετ με τον Μπαλάφα τον οποίον πλάσαρε και ισοφάρισε σε 1-1.
42′ Σουτ του Μίγγου μέσα από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι τωμ φιλοξενούμενων.
45’+1′ Μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη η μπάλα έφτασε στον Φράγκο που από το ύψος του πέναλτι έκανε πλασέ που έφυγε ψηλά άουτ.
49′ Διπλή χαμένη ευκαιρία για τη Θύελλα Κατσικά όταν από λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς του Πιερικού ο Τουρμούσογλου έκανε το πλασέ, ο Μπαλάφας απέκρουσε σωτηρία και στη συνέχεια απέκρουσε εκ νέου σουτ του Τουρμούσογλου.
57′ Ο Σαραντίδης με έξυπνο μακρινό πλασέ προσπάθησε να νικήσει τον Θέμελη που όμως κατόρθωσε και έδιωξε σε κόρνερ.
67′ Ο Σαραντίδης δεν πρόλαβε να σουτάρει από το ύψος του πέναλτι καθώς ο Θέμελη βγήκε από την εστία του και μπλόκαρε.
77′ Σέντρα του Κωνσταντινίδη, κεφαλιά του Μπαλογιάννη, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
82′ Ο Κωνσταντινίδης έκανε το παράλληλο γύρισμα αλλά ο Θέμελης μπλόκαρε προ του Σαραντίδη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκουντέλας της ΕΠΣ Καρδίτσας με βοηθούς τους Σακκά και Νικολαΐδη, της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κωνσταντινίδης (85′) και Παπαϊωάννου (89′) του Πιερικού και οι Πετρίδης (51′) και Σκανδάλης (71′) της Θύελλας Κατσικά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Μπαλάφας, Γιαλαμίδης, Καρατάσιος, Κωνσταντινίδης Δ., Καλαϊτζής (80′ Μπαλτάς), Μπλέτσας Γ. (46′ Κατσαβάκης), Μίγγος (63′ Irinimbabazi), Μπαλογιάννης (80′ Δεληγιάννης), Φράγκος (63′ Παπαϊωάννου), Ματζαλάκου, Σαραντίδης.
Στον πάγκο: Μυρωτής, Μακρίδης, Τσακνάκης, Ματσούκας.
Θύελλα Κατσικά (Νίκος Γκούρας): Θέμελης, Πετρίδης, Μελιγγιωτης (78′ Φίλιος), Εμβραΐζογλου, Πότσης Σκανδάλης, Παππάς (72′ Μπλέτσας), Γούλας (72′ Ντόντης), Κωσταμένας (78′ Καμπούρης), Πολυχρόνης, Τουρμούσογλου (66′ Ρίζος).
Στον πάγκο: Λαδιάς, Κύργιος, Ράπτης, Μπλέτσας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This