Επιλογή Σελίδας

Με εμφατικό τρόπο η ΑΕ Καρίτσας “σφράγισε” το “εισιτήριο” για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού επιβλήθηκε στο Κιλκίς με 4-0 επί του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, στο πλαίσιο της 1ης φάσης. Οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας της Καρίτσας για το θεσμό του Κυπέλλου, παρουσιάστηκαν σοβαροί και δε δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Κιλκισιώτες, σκοράροντας τέσσερις φορές και χάνοντας ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ. 

Το 0-1 έγινε στο 31′ με προβολή του Αλεξίου έπειτα από συνδυασμό των Γκίκα και Λαγδάρη και σέντρα του τελευταίου.

Στο 47′ ο Γκίκα με ατομική ενέργεια και ευθύβολο σουτ έκανε το 0-2.

Στο 74′ ο Συρράκος έβγαλε τετ α τετ τον Λουίς Φερνάντο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Βραζιλιάνος παίκτης της ΑΕ Καρίτσας “έγραψε” το 0-3.

Στο 77′ ο Συρράκος με σέντρα βρήκε τον Αλεξίου που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Οι γηπεδούχοι στο 85′ είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής καθώς κέρδισαν πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕ Καρίτσας, Ράντος, απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχούλιας με βοηθούς τον Ανδρέου και την Παπαδοπούλου (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΟΝΕ Επταλόφου: Περπερίδης, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Τσιμπούκας, Τομπατζίδης, Αμοιρίδης, Καρασαρίδης, Τσαουσίδης, Τζεβελέκης, Στεφανίδης, Τσαμτζίδης.
Στον πάγκο: Μαυρόπουλος, Τρούλης, Καρασαββιδης, Β. Σακαλίδης, Τοπχάρας,Κ. Σακαλίδης, Πουρσανίδης.
ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Καραγκούνης (75′ Τσιώμης), Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (46′ Δημητρουλόπουλος), Τροΐρης, Συράκος, Οικονόμου, Αλεξίου, Λουίς Φερνάντο, Γκίκα (65′ Μητράκας).
Στον πάγκο: Στίκος, Γαλάνης, Παπαϊωάννου, Χατζηαργυρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This