Επιλογή Σελίδας

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Μπακασέτα. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμό 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή €80,00.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Taison Barcellos Freda. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμό 142/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή €80,00.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή Πολύκαρπου Κατσαβάκη. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμό 145/2024 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και επιβάλλει στον ποδοσφαιριστή την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή δεκατριών €13,00.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This