Επιλογή Σελίδας

Πλήρωσε ακριβά το ξεκίνημα του στον αγώνα ο Άλιμος ΝΑΣ BETSSON και τελικά ηττήθηκε 15-12 από τη γαλλική Μιλούζ στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου για τον Β’ προκριματικό Όμιλο του Champions League.

Μετά και την εκτός έδρας νίκη της ισπανικής Σαμπαντέλ στην Ουγγαρία επί της Ντουναουιβάρος με 9-8, η βαθμολογία σε τρεις αγώνες είναι: Σαμπαντέλ 9, Μιλούζ 5, Άλιμος ΝΑΣ BETSSON 3 και Ντουναουιβάρος 1 βαθμό.

Οι Γαλλίδες προηγήθηκαν με 0-6 και ο Αλιμος σκόραρε πρώτη φορά στα 35 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου.

Και όμως δεν το άφησε το ματς: κατάφερε να μειώσει στα τρία γκολ με την Ασημάκη (5-8) στη λήξη της δεύτερης περιόδου και έφτασε στο γκολ με την Κοντογιάννη, 6:38 πριν τη λήξη του αγώνα (9-10). Η Ντόλε όμως σημείωσε δυο καθοριστικά τέρματα για το 9-12, Μέγκενς και Κούλχαας μείωσαν εκ νέου στο γκολ 11-12, αλλά ένα 3-0 από τις Γαλλίδες έβαλε τους τίτλους τέλους…

Διαιτητές: Ντούτιλχ-Ντούμας (Ολλανδία), Φόντορ (Ουγγαρία).

Οκτάλεπτα: 1-6, 4-2, 3-2, 4-5.

Δείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Αλίμος (Πάνος Βέργος): Τζούρκα, Μέγκενς 4, Κοβάτσεβιτς, Ρακιντζή, Μελ. Καρυπίδου, Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Ηρώ Καρυπίδου, Κούλχαας 3, Μαργ. Μπιτσάκου 1, Τσιμάρα, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη.

Μιλούζ (Λουκά Ερτιέ): Χέτζες, Νταγιέν 2, Μπατί 2, Μπουλούκμπατσι, Γκιγέ 2, Κιαπίνι 2, Αντρές, Ράσπο 1, Ζαν Μισέλ, Μενάκερμαν 1, Ραντοσάβλιεβιτς 2, Ντολ 3.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This