Επιλογή Σελίδας

Μια όμορφη εκδηλωση, γεμάτη Πιερικο, έζησαν το βράδυ της Παρασκευής τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, η διοίκηση, τα στελέχη της ομάδας και οι προσκεκλημένοι του πρόεδρου, Θανάση Παπαδόπουλου, στην κοπή της πίτας του συλλόγου, στον φιλόξενο χώρο του Κτήματος Δρούγκα.

Ο πρόεδρος των “μελανόλευκων” δεξιώθηκε την ομάδα και φρόντισε να στείλει το μήνυμά του για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, αλλά και να δώσει το στίγμα για την επόμενη μέρα του συλλόγου, με αυτόν επικεφαλής της προσπάθειας.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και σαξόφωνο

Στο μήνυμα που απηύθυνε στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δεν έκρυψε την απογοήτευση του για τα αγωνιστικα αποτελέσματα, που έφεραν τον Πιερικο σε μειονεκτική θέση στη διεκδίκηση της ανοδου και έθεσε άπαντες προ των ευθυνών τους, για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο κόσμος του Πιερικού είναι πικραμένος από την πορεία και θα πρέπει αυτό το κλίμα να μεταστραφεί στο επόμενο διάστημα και η ομάδα να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν για τη νίκη, ώστε να κλείσει η σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Καταλήγοντας, φρόντισε να στείλει το μήνυμα ότι θα είναι παρών στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας της ομάδας, και θα εγγυηθεί την οικονομική σταθερότητα, για αυτό και θα βρίσκεται στην Κατερίνη τον Απρίλιο, ωστε να χαράξει με τους συνεργάτες του και τον προπονητή τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και φωτισμός

Από πλευράς των ποδοσφαιριστών, ο Λευτέρης Ματσουκας πήρε τον λόγο και απευθύνθηκε στον πρόεδρο, ευχαριστώντας τον για όσα έχει προσφέρει στην ομάδα και τις επαγγελματικές συνθήκες που διασφαλίζει στην καθημερινότητα τους, ενώ σε μια προσπάθεια αυτοκριτικής αναφέρθηκε στις ευθύνες που βαρύνουν τους ποδοσφαιριστές για την πορεία του Πιερικου που δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών. Καταλήγοντας, δεσμεύτηκε ότι όλοι τους θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια, ωστε η σεζόν να κλείσει με θετικό πρόσημο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Τυχεροί της βραδιάς, που έτυχαν τα δύο φλουριά στην πίτα του συλλόγου, ήταν οι ποδοσφαιριστές, Αλέξανδρος Κατσιαμήτας και Άγγελος Καρατάσιος, που ανταμειφθηκαν συμβολικά με… δολάρια από τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Παναγιώτη Λεονταρά!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και ποτό

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφεριάρχης, Σοφία Μαυρίδου, που απηύθυνε χαιρετισμό στην ομάδα και εξέφρασε την στήριξή της Αντιπεριφέρειας στην προσπάθεια του Θανάση Παπαδόπουλου για να επιστρέψει ο Πιερικός εκεί που του αρμόζει, παλαίμαχοι της ομάδας, οι πρώην πρόεδροι του ΣΦΚ, Λευτέρης Βασιλειάδης και Αντώνης Κυριάκος, ο δημοσιογράφος Περικλής Χατζηγιάννης, ο πρόεδρος του συλλόγου φίλων Πιερικου Βοστόνης, Αργύρης Καμπίσιος, ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώτης Σατσίδης, ο πρόεδρος του συνδέσμου φίλων Πιερικού Θύρα 5, Γιώργος Γιαμαλής καθώς και πλήθος εκπροσώπων των ΜΜΕ της Πιερίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και πίνακας

Δελτίο τύπου του ΣΦΚ Πιερικός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This