Επιλογή Σελίδας

Ο πολύπειρος μέσος πανηγύρισε την πρώτη του άνοδο και μιλώντας για αυτή την επιτυχία, είπε: «Αρχικά, πήγα στην ομάδα για τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα και τον γυμναστή Ανδρέα Τσιρβούλη. Αυτοί οι δύο με έπεισαν. Μετέπειτα γνώρισα τον πρόεδρο Στέλιο Καλαϊτζίδη, ο οποίος έχει ένα όραμα και του βγήκε. Στο Κεραμίδι υπάρχουν εγκαταστάσεις που δεν έχουν ομάδες της Α’ Εθνικής. Είναι χαρά να είσαι ποδοσφαιριστής του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου. Δεν είχα ξαναπαίξει Γ’ Εθνική. Τους πρώτους δύο μήνες ήθελα να σταματήσω. Ηταν κάτι αργό, διαφορετικό για μένα», είπε και συνέχισε:

«Όταν η ομάδα είναι από τις 34 αγωνιστικές, τις 20-22 στην κορυφή, θα ήταν άδικο να μην βγαίναμε κατηγορία». Για το οικογενειακό κλίμα και πόσο έπαιξε ρόλο, τόνισε «Οταν υπάρχει ένα δέσιμο στα αποδυτήρια οφείλεται σε δύο πράγματα. Στον προπονητή αλλά και το κλίμα μεταξύ των παικτών. Ομως αξίζει να σημειωθεί ότι πρέπει να υπάρχει διοικητική σταθερότητα».

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου: Χατζής και Τσιρβούλης μιλούν για την ιστορική άνοδο

Για τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν, τόνισε: «Απολαμβάνουμε το Πρωτάθλημα και θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά. Οσο αντέχουν τα πόδια, συνεχίζω».

Τσιρβούλης: «Οπλο της ομάδας ήταν η πολύ καλή οργάνωση»

Ο γυμναστής του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου Ανδρέας Τσιρβούλης μιλώντας για την επιτυχία και την άνοδο της ομάδας στη Super League 2, είπε: «Το όπλο της ομάδας ήταν η πολύ καλή οργάνωση που υπήρχε. Ενα αθλητικό κέντρο, μια διοίκηση που στήριξε την προσπάθεια μας. Με πρωτεργάτη τον κόουτς, που έδωσε τον παλμό, αρχίσαμε μέσα στη χρονιά να το πιστεύουμε και το καταφέραμε στο τέλος να βγούμε κατηγορία». Για το ποια νίκη ήταν καθοριστική νίκη ή το αποτέλεσμα της χρονιάς, τόνισε: «Σίγουρα το αποτέλεσμα μέσα στη Νέα Αρτάκη. Ομως και τα δύο ματς με τον Πιερικό. Οι δύο αυτές νίκες, ήμασταν έτοιμοι και έμπαινε στο μυαλό μας, ότι αν αντέξουμε στην πίεση, θα είμαστε εμείς Πρωταθλητές».

Πηγή: Liganews

Pin It on Pinterest

Shares
Share This