Επιλογή Σελίδας

Στον αγώνα μπάσκετ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ του Αιγινιακού και του Ζαφειράκη Νάουσας που έγινε την περασμένη Δευτέρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αιγινίου, ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» να παρακολουθούν μαζί το σημαντικό παιχνίδι της 8η αγωνιστικής μέρας για τον Α’ όμιλο, τρεις σπουδαίους καλαθοσφαιριστές των δύο ομάδων, που συνδέονται με στενούς δεσμούς φιλίας. Πρόκειται για τον Θανάση Πουρλίδα του Ζαφειράκη και τους Ηλία Λοτζιανιώτη και Πασχάλη Βουλτσίδη του Αιγινιακού.

Άπαντες ήσαν ιδιαίτερα αγαπητοί ως παίκτες στο φίλαθλο κοινό της Ένωσης μας, λόγω του ακέραιου χαρακτήρα τους και φυσικά η αγωνιστική προσφορά στις ομάδες τους ήταν τεράστια. Σήμερα και οι τρεις ασχολούνται με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης από άλλο πόστο αυτό του προπονητή. Ο Θανάσης Πουρλιδας είναι βοηθός προπονητής στην ομάδα της Νάουσας και όχι μόνο, ο Πασχάλης Βουλτσίδης στην ακαδημία του Αιγινιακού και ο Ηλίας Λοτζιανιώτης μετά από πολλά χρόνια στα τμήματα υποδομής του Αιγινιακό και την ανδρική ομάδα, μέχρι πρότινος ήταν προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου.

Θα πρέπει ν’ αναφέρουμε ότι ο γιος του Θανάση Πουρλίδα, Βασίλης, είναι μεγάλο ταλέντο και μέλος της Εθνικής Παίδων της χώρας μας.

Μάλιστα, ο Καρανικόλας πέταξε το…  «καρφί» του χαριτολογώντας. «Σας βλέπω έτοιμους να επιστρέψετε άμεσα στην ενεργό δράση»!

Στη φωτό διακρίνονται από αριστερά Ηλίας Λοτζιανιώτης, ο Πασχάλης Βουλτσίδης, και ο Θανάσης Πουρλίδας . 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This