Επιλογή Σελίδας

Την επέκταση της συνεργασίας του με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές έκανε γνωστή ο ΓΑΣ Σβορώνου.

Πρόκειται για τους νεαρούς Γιώργο Σκαμπαρδώνη, Νίκο Φωκαΐδη και Γιάννη Τζώτζο.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, Γιώργο Σκαμπαρδώνη, Νίκο Φωκαΐδη και Γιάννη Τζώτζο.

Τόσο ο 20χρονος ακραίος αμυντικός όσο και ο 19χρονος επιθετικός μέτρησαν αρκετά λεπτά συμμετοχής στο περσινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αφήνοντας θετικότατες εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να κερδίσουν αμφότεροι μία θέση στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από την άλλη, ο 16χρονος τερματοφύλακας που αποτελεί τον μικρότερο ηλικιακά ποδοσφαιριστή του δυναμικού του ΓΑΣ, αναμένεται να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα μας κερδίζοντας καθημερινά εμπειρίες και εφόδια από το υψηλό επίπεδο της κατηγορίας.

Σύσσωμη η οικογένεια του ΓΑΣ Σβορώνου εύχεται στους Γιώργο, Νίκο και Γιάννη καλή σεζόν με επιτυχίες και πολλές νέες εμπειρίες με την ομάδα μας.

Έτσι, ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν ήδη συμφωνήσει για επέκταση της συνεργασίας τους με την ομάδα του Σβορώνου ανέρχεται σε επτά, καθώς οι τρεις νεαροί προστίθενται στους Νέστορα Κωτσιόπουλο, Ραφαήλ Μυστρίδη, Αλέξανδρο Κούζα και Χρήστο Βούλγαρη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This