Επιλογή Σελίδας



Τα συγχαρητήριά του προς όλους τους συντελεστές της επιστροφής του Σκυδραϊκού στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ εξέφρασε ο προπονητής του συλλόγου, Ανέστης Κολοβός, μέσω σχετικής δημοσίευσης σε κοινωνικό δίκτυο.

Αναλυτικά:

“Να λοιπόν που η άνοδος ήρθε!

Ίσως η πιο νεανική ομάδα της κατηγορίας , ανέβηκε ένα σκαλί παραπάνω.

Μια δύσκολη χρονιά, μας αφήνει με ανάμεικτα συναισθήματα. Ευχαρίστηση για την άνοδο, αλλά από την άλλη με μια γεύση πικρίας ίσως ,μια κ δεδομένων των αποτελεσμάτων κ του υπόλοιπου προγράμματος, φαινόταν ότι θα ήμασταν οι πιθανότεροι πρωταθλητές.

Δεν πειράζει όμως,ο στόχος επιτεύχθηκε!

Από την πλευρά μου,ως προπονητής αυτής της ομάδας ,αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες για την προσπάθεια τους, για την αγωνιστική συμπεριφορά τους ,για το κλίμα που υπήρχε μέσα κι έξω από το γήπεδο,για τη συμμετοχή τους κ το χρόνο που αφιέρωσαν.

Ήταν μια χρονιά ,που πάνω απ’όλα , αυτά τα παιδιά, προκάλεσαν το ενδιαφέρον τόσο στον κόσμο της Σκύδρας , όσο κ γενικότερα στον μπασκετόκοσμο της ευρύτερης περιοχής.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους κ δεν πειράζει για το χαμένο πρωτάθλημα.

Κάπου, βαθιά μέσα μας ξέρουμε, πως οι πραγματικοί πρωταθλητές είσαστε εσείς.

ΥΓ: Θα ήταν μεγάλη μεγάλη παράλειψη εκ μέρους μου να μην αναφερθώ στον άνθρωπο που στήριξε για σαράντα περίπου χρόνια την ομάδα του Σκυδραϊκού ,τον σημερινό υποδιευθυντή του ΓΕΛ Σκύδρας,τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Είτε ως παίκτης είτε ως προπονητής είτε ως πρόεδρος ήταν ο άνθρωπος που αφιέρωσε χρόνο, ένιωσε χαρές κ λύπες,με συμβούλεψε κ με στήριξε για περισσότερο από είκοσι πέντε χρόνια. Μιχάλη Χαραλαμπίδη, αυτή την άνοδο στην αφιερώνουμε,να σαι πάντα καλά!”

Pin It on Pinterest

Shares
Share This