Επιλογή Σελίδας

Ορίστηκαν οι ημερομηνίες της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου 2022-2023. Συγκεκριμένα, στο διάστημα μεταξύ της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου 2022 και Τρίτης 31 Ιανουαρίου 2023 θα μπορούν να γίνουν οι παρακάτω μεταγραφές/επανεγγραφές για όλους τους αθλητές/αθλήτριες στα Πρωταθλήματα που έχουν δικαίωμα συμμετοχής ανάλογα με την ηλικία τους.

Μεταγραφές – επανεγγραφές αθλητών/αθλητριών που έχουν γεννηθεί μετά τη 1 Ιανουαρίου 2004.

Επανεγγραφές ελεύθερων αθλητών/αθλητριών, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Επανεγγραφές αθλητών/αθλητριών που έχουν γεννηθεί μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2003, οι οποίοι επανεγγράφησαν κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο 2022 και οι οποίοι θα πρέπει να αποδεσμευτούν προηγουμένως από το Σωματείο στο οποίο επανεγγράφησαν στη θερινή μεταγραφική περίοδο 2022. Τα Σωματεία μπορούν να αποδεσμεύσουν αθλητές/αθλήτριες που επανεγγράφησαν κατά την θερινή περίοδο 2022, από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023 για να μπορούν στην συνέχεια να επανεγγραφούν σε άλλο Σωματείο (έως και τις 31/1/2023).

Μεταγραφές αλλοδαπών αθλητών και αθλητριών

Θα επιτρέπεται αντικατάσταση αρχικά αποκτηθέντος αλλοδαπού αθλητή ή αλλοδαπής αθλήτριας, με άλλο αλλοδαπό αθλητή/τρια ή η αρχική απόκτηση αλλοδαπού αθλητή/τριας. Οι διαδικασίες Διεθνούς Μεταγραφής στο Σύστημα Μεταγραφών της Διεθνούς Ομοσπονδίας (FIVB VIS) μπορούν να ξεκινήσουν οποιαδήποτε χρονική στιγμή έως και την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023 , αλλά θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο έως και την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023. Οι αλλοδαποί αθλητές/αθλήτριες αποκτούν δικαίωμα να αγωνιστούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έκδοσης του Διεθνούς πιστοποιητικού Μεταγραφών (International Transfer Certificate) και εφόσον έχουν τηρηθεί οι διαδικασίες για να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής σε Ελληνικά Πρωταθλήματος (νόμιμη άδεια εισόδου & διαμονής στην Ελλάδα).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This