Επιλογή Σελίδας

Μήνυμα συσπείρωσης και εγρήγορσης για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν, έστειλε ο Τομ Παπαδόπουλος, μετά το πέρας του αγώνα με την Ζάκυνθο.

Ο πρόεδρος του Πιερικου, που παρακολουθήσε μέσω διαδικτύου την αναμέτρηση, επικοινώνησε με τους άμεσους συνεργάτες του και τους ζήτησε να μεταφέρουν το μήνυμα του στο ποδόσφαιρο τμήμα, αλλά και ένα δεύτερο προς τον φίλαθλο κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των “μελανολευκων” ζήτησε απόλυτη εγρήγορση από το ποδοσφαιρικό τμήμα και νίκες στα προσεχή παιχνίδια κυπέλλου και πρωταθληματος, ωστε ο Πιερικός να διατηρηθει σε τροχιά επίτευξης των υψηλών στόχων που έχουν τεθεί για φέτος.

Άφησε να φανεί στους συνεργάτες του πως κατανοεί τις ειδικές συνθήκες που υπάρχουν, ωσότου η νέα ομάδα που δημιουργήθηκε τις τελευταίες εβδομάδες να αποδωσει στο γήπεδο συμφωνα με τις δυνατότητες της, χωρίς αυτό, όπως χαρακτηριστικά τόνισε, να αποτελεί δικαιολογία για κανένα.

Την πικρία για το ισόπαλο αποτέλεσμα, μέτριασε για τον Τομ Παπαδόπουλο η ενθάρρυντικη υποδοχή που επιφύλασσε το φίλαθλο κοινό στην ομάδα. Η εικόνα που του μεταφέρθηκε από τους συνεργάτες του για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες ικανοποίησε τον ελληνοαμερικανό επιχειρηματία, που έκανε ξεκάθαρο πως το αγωνιστικό κομμάτι οφείλει να συμβαδίσει με τις απαιτήσεις που έχουν οι φίλοι του Πιερικου για την ομάδα.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, “εχουμε ολοι χρέος να διατηρήσουμε τη σπίθα που άναψε και να κάνουμε τον κόσμο σε κάθε αγώνα να φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο. Με υπομονή και τη μεγιστη προσπάθεια απο όλους, ο στόχος μας θα επιτευχθει”.

(Δελτίο τύπου του ΣΦΚ Πιερικός)

Pin It on Pinterest

Shares
Share This