Επιλογή Σελίδας


Με την Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στις 20.30 πέφτει η αυλαία της φετινής επιτυχημένης σεζόν για τον Δία Δίου. Η ομάδα της Πιερίας εξασφάλισε την παραμονή στη Γ’ Εθνική, έστω και… λόγω κορωνοϊού και πλέον η προσοχή στρέφεται στην επόμενη σεζόν. 

Η ανακοίνωση:

Ο Δίας Δίου μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ η οποία πάρθηκε στη συνεδρίαση της Παρασκευής, εξασφάλισε με κάθε επισημότητα την παραμονή του στη Γ’ Εθνική κατηγορία και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Εμείς ως διοίκηση, δεχθήκαμε το ευχάριστο αυτό γεγονός για εμάς με μεγάλη χαρά, η οποία όπως είναι φυσικό θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη αν η παραμονή είχε εξασφαλιστεί αποκλειστικά εντός των τεσσάρων γραμμών.

Το Δ.Σ. του Δία Δίου εκφράζει τα συγχαρητήριά του στους απόλυτους πρωταγωνιστές της φετινής χρονιάς που ήταν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, διότι χάρη στην τεράστια προσπάθεια και το πείσμα τους, η ομάδα μας δεν πέταξε ποτέ λευκή πετσέτα, διατηρώντας μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες της για σωτηρία, κάτι το οποίο αποδείχθηκε εν τέλει καθοριστικό για το μέλλον μας στην κατηγορία.

Η διοίκηση του Δία Δίου καλεί όλα τα μέλη του συλλόγου στη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο κοινοτικό κατάστημα του Δίου, όπου θα γίνει ο οικονομικός απολογισμός της φετινής χρονιάς, καθώς επίσης και ο αρχικός προγραμματισμός της επόμενης.

Το ταξίδι του Δία Δίου στη Γ’ Εθνική κατηγορία θα συνεχιστεί κανονικά και τη σεζόν 2020-21, ευελπιστώντας από την πλευρά μας σε καλύτερες ημέρες στο χώρο του ποδοσφαίρου, δεδομένων και των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί σε αυτόν ύστερα από την πανδημία.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Δία Δίου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This