Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στο Δημοτικό γήπεδο Γιαννιτσών (ώρα 18:00), ολοκληρώνεται η φετινή εντυπωσιακή πορεία των παίδων (Κ-16) της ΕΠΣ Πιερίας, η οποία συμμετέχει στο μικρό τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της ΕΠΟ, με αντίπαλο την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Οι ομάδες των δύο Ενώσεων συναντώνται και πάλι στην τελική φάση του Πρωταθλήματος, καθώς μετείχαν στον ίδιο όμιλο στην πρώτη φάση και με τελικό απολογισμό 5 νίκες, μία ήττα και δεκαπέντε βαθμούς συνολικά η κάθε μία, προκρίθηκαν για τη συνέχεια.

Για τους παίδες του Δημήτρη Μιχωλού και του Σάββα Ταταρίδη, με την έως τώρα επιτυχημένη πορεία τους, ο μικρός τελικός αποτελεί την επιβράβευση του κόπου τους, σε μια αγωνιστική περίοδο όπου βρέθηκαν “μια ανάσα” πριν από την διεκδίκηση της 1ης θέσης.

‘Η συμμετοχή στο μικρό τελικό, είναι μια ακόμα ευκαιρία για αυτά τα παιδιά να κάνουν αυτό που αγαπούν περισσότερο, να παίξουν δηλαδή ποδόσφαιρο για άλλη μια φορά πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ο αγώνας αυτός αποτελεί -για πολλά από τα παιδιά που μετείχαν φέτος στη Κ16- μια θαυμάσια ευκαιρία να προετοιμάσουν αγωνιστικά και κυρίως πνευματικά, μια αντίστοιχη και ακόμη καλύτερη πορεία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς θα έχουν επίσης δικαίωμα συμμετοχής.
Τους συγχαίρουμε για άλλη μια φορά και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μικρό τελικό, την Κυριακή 2 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα (18:00), στο Δημοτικό γήπεδο των Γιαννιτσών.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This