Επιλογή Σελίδας

Χωρίζουν οι δρόμοι του ΓΑΣ Μελίκη με τον Γιώργο Στόιτση.

Ο 23χρονος φόργουορντ αποτελεί παρελθόν από τον ημαθιώτικο σύλλογο και πλέον αναζητά τον επόμενο “σταθμό” της καριέρας του.

Η ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έγινε γνωστή με σχετική ανάρτηση του ΓΑΣ Μελίκη:

Η ανάρτηση:

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΡΥ ΧΩΡΙΣ ΤΟ “ΣΤΟ”;!; 
Ο Γιώργος Στόιτσης, φέτος, φόρεσε για 3η σεζόν τα χρώματα του ΓΑΣ Μελίκη. Στα play-out και ενώ η ομάδα μας βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, μέτρησε 22 πόντους μο (βγαίνοντας πρώτος σκόρερ της Γ Εθνικής) και συνεισέφερε τα μέγιστα για να σωθεί η ομάδα!

Ο ίδιος δηλώνει:

“Τα τελευταία δύο χρόνια που συνεργάστηκα με την ομάδα ήταν δύο χρόνια αλληλοσεβασμού και αλληλοεκτίμησης, καθώς την πρώτη χρονιά σε μια δύσκολη συγκυρία για εμένα, που δε μου επέτρεπε να δείξω το αγωνιστικό μου πρόσωπο, όλα τα μέλη της ομάδας ήταν εκεί για εμένα.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά, φέτος, όπου καταφέραμε και πετύχαμε τον στόχο της σωτηρίας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό! Προσπάθησα να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της διοίκησης και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προσφέρω. Θέλω να ευχαριστήσω τα τρία βασικά μέλη της διοίκησης, που ήταν δίπλα μου, τον Δημήτρη Στάκταρη, τον Νίκο Αντωνόπουλο και τον Ηλία Κουτζιαμπασόπουλο, καθώς και τον κ. Πεϊμανίδη και την κ. Κραχάλα. Τέλος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή Θανάση Τοπούζη αλλά και τον βοηθό, Θωμά Αντωνόπουλο, για μια εκπληκτική χρονιά που ζήσαμε. Καλή συνέχεια σε όλους, εις το επανειδείν!”

Σε ευχαριστούμε για όλα, “Στο”! Καλή τύχη στο επόμενό σου βήμα!

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παίζει μπάσκετ και κείμενο που λέει "16 ΠΑΣΣΙΑΣ"

Pin It on Pinterest

Shares
Share This