Επιλογή Σελίδας

Μπορεί σε δύο μήνες να συμπληρώνονται δύο χρόνια από τον χαμό του Παύλου Δήμου, ωστόσο κανείς δεν τον ξεχνά.

Οι οπαδοί του Πιερικού θέλησαν να τιμήσουν τον αείμνηστο ποδοσφαιριστή που πέρασε από την κατερινιώτικη ομάδα το διάστημα 2010-2013 αγωνιζόμενος σε συνολικά 76 αγώνες πρωταθλήματος Β’ Εθνικής και Κυπέλλου ενώ πέτυχε και 7 γκολ.

Ο Δήμου “έφυγε” ενώ έπαιζε ποδοβόλεϊ στις εγκαταστάσεις του Μακεδονικού, ο οποίος ήταν η τελευταία ομάδα στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ενώ είχε ήδη “γυρίσει σελίδα” αναλαμβάνοντας τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Έτσι, με αφορμή τον φιλικό αγώνα Πιερικός – Μακεδονικός 1-0, ο Σύνδεσμος Οπαδών Πιερικού “Θύρα 5” απέτισε φόρο τιμής, στον αδικοχαμένο Παύλο, υψώνοντας τη φανέλα με το “4” την οποία φορούσε στον Πιερικό. Παρών στη συγκινητική στιγμή ήταν και ο team manager του Μακεδονικού, Γιώργος Γουμάγιας, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης με τον Δήμου στον Πιερικό και στον Μακεδονικό.

Σχετικά με την πρωτοβουλία των οπαδών του Πιερικού, ο Μακεδονικός αναφέρει: Αξιοσημείωτη η απότιση φόρου τιμής από πλευράς φιλάθλων του Πιερικού στον αγαπημένο ποδοσφαιριστή και αξιομνημόνευτο φίλο τόσο του συλλόγου της Κατερίνης, όσο και του Μακεδονικού, Παύλου Δήμου! Τους ευχαριστούμε πολύ που μας επέτρεψαν να συμμετάσχουμε ως σύλλογος σε αυτήν τη συλλογική, συγκινητική στιγμή μνήμης του αδικοχαμένου χαμογελαστού μας ανθρώπου!΄

Pin It on Pinterest

Shares
Share This