Επιλογή Σελίδας

Το γήπεδο του Βατανιακού θα χρησιμοποιεί ως έδρα ο Απόλλων Πόντου για τους εντός έδρας αγώνες του τη νέα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Football League.  

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του Δήμου Κατερίνης, στον οποίο ανήκει το γήπεδο, ενώ σύμφωνος με την «συγκατοίκηση» είναι και ο τοπικός Βατανιακός, ομάδα που χρησιμοποιεί, κατά κύριο λόγο, το εν λόγω γήπεδο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα είναι και γραφειοκρατικά τελειωμένο, αφού ο Δήμος έχει εκδώσει το απαραίτητο παραχωρητήριο, ενώ όλα τα απαιτούμενα έγγραφα βρίσκονται στη διάθεση και της Λίγκας, η οποία έχει ανάψει το «πράσινο φως» για τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου γηπέδου ως έδρα από τον Απόλλωνα.

Το γήπεδο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε αγώνες Football League και πιο συγκεκριμένα τη σεζόν 2013-14 όταν ο Βατανιακός αγωνίστηκε στην συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ και τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε, κατά καιρούς, έδρα διαφόρων ομάδων του νομού Πιερίας στη Γ’ Εθνική, όπως για παράδειγμα ο Διαγόρας Σεβαστής και η ΑΕ Καρίτσας.

πηγή: metrosport.gr

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This