Επιλογή Σελίδας

Η Εθνική Παγκορασίδων αρχίζει στις 23 Ιουνίου την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί στην Ιταλία. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στην Πορταριά.

Οι αθλήτριες που καλούνται είναι οι: Ευθυμία Φουστέρη (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Σοφία Σταμπουλίδου (ΠΑΟΚ), Αργυρώ Ράλλη (Πανιώνιος), Ρεβέκα Κακαρά (Απόλλων Χαλκίδας), Παρασκευή Καραναγνώστη (Μαρούσι), Μαρία Προδρομίδη (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Λουκία Παπαδάκου (Αρκάδι), Ευγενία Τουμπανιάρη (Κρόνος Αγ. Δημητρίου), Άννα Σωπιάδου (Πιερικός Αρχέλαος), Ξένη Κατωπόδη (Νίκη Λευκάδας), Σοφία Ντοκμετζή (Παναθλητικός), Σταυρούλα Ντολοπούλου (Παναθλητικός), Βαλέρια Τρούλη (Ηρόδοτος), Ευαγγελία Βουγιούκα (Ολυμπιακός), Νεφέλη Γεωργία Σκούμα (Κάδμος), Μαρία Αναστασία Μαλλιαρού (Μαρούσι), Αλεξάνδρα Μηλιτσοπούλου (Παναθηναϊκός).

Οι αθλήτριες από το Νότο θα πρέπει να βρίσκονται στις 23 Ιουνίου στις 15.00 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ και αυτές από το Βορρά στα γραφεία της ΕΟΚ στο Καυταντζόγλειο στις 16.00.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This